Ultima-Bold

39.00

Artikelnummer: 1327 Categorie:

Beschrijving

Ultima-Bold

Boldenone (Equipoise) is een krachtige anabole steroïde met de actieve chemische stof boldenone undecylenate, voor het eerst gesynthetiseerd in de jaren 1950, werd exclusief ontwikkeld voor veterinair behoeften (van koeien tot honden). Dit weerhield atleten over de hele wereld er echter niet van om dit medicijn in te gebruiken bodybuilding en andere sporten behoorlijk succesvol, vanwege het gunstige effect op het metabolisme, het stimuleren van de eiwitsynthese en het verhogen van het aantal rode bloedcellen.

Op de zwarte markt, boldenone undecylenate is bekend onder de volgende merken :

 • Evenwicht
 • Boldabol
 • Boldball
 • Het meest gewaagde
 • Ganabol
 • Gelukkig

Het steroïde profiel van de medicijn:

 • Androgene index: 50
 • Anabole index: 100
 • Oestrogene activiteit: laag
 • Progestogene activiteit: zeer laag
 • Halfwaardetijd: 2 weken
 • Levertoxiciteit: geen.
 • Bereidingsvorm: injectie
 • De wachttijd van het medicijn: 4-5 maanden

De belangrijkste effecten van de medicijn:

 • Helpt bij het verkrijgen van massa (in combinatie met andere steroïden), versnelt de eiwitsynthese
 • Stimuleert de eetlust
 • Droogt spieren, maak ze reliëf
 • Verhoogt vasculariteit
 • Verbetert het uithoudingsvermogen (als gevolg van het versnellen van zuurstoftransport naar spieren)

 

Ontdekkingsgeschiedenis van Boldenone en farmaceutische bedrijven

Terug in 1949, het Zwitserse farmaceutische bedrijf Ciba gepatenteerde boldenon als synthetische anabole steroïden. In de vroege jaren 1950 en 1960 voerde het bedrijf actief wetenschappelijke experimenten uit op zoek naar esters van boldenon, en tegen het einde van de jaren 60, begin jaren 70, slaagden ze er eindelijk in om een ​​werkende, langwerkende ester van boldenonundecylenaat te creëren, die begon te groeien. worden verkocht onder het handelsmerk Parenabol (wat betekent – injectie van het medicijn), dat in de geneeskunde is gebruikt voor spierhypertrofie en bescherming van botten tegen vernietiging in osteoporose.

Eind jaren zeventig verdwijnt boldenon eindelijk van de farmacologische markt en verschijnt het een paar jaar later al op de markt veterinaire markt (voornamelijk gebruikt om de spiermassa bij paarden te vergroten), met het handelsmerk Equipoise dankzij het Amerikaanse biofarmaceutische bedrijf Squibb, dat dit medicijn tot eind 1985 heeft verkocht.

In 1985 koopt het Belgische chemiebedrijf Solvay boldenon van Squibb en verkoopt het namens hem tot 1995, dat later wordt opgekocht door een ander Amerikaans farmaceutisch bedrijf, Wyeth (later omgevormd tot het veterinaire bedrijf Fort Dodge Animal Health "), die nog steeds equipoise verkoopt in Amerika en andere landen van de wereld.

Momenteel veel Merkloos product (geneesmiddelen die identieke actieve ingrediënten hebben als de gepatenteerde) van boldenonundecylenaat zijn op de markt verschenen, wat betekent dat alle patenten voor het medicijn al zijn verlopen.

Boldenona onverdraagzaam

Boldenone en dieren

Zoals je al hebt begrepen, zijn er nogal wat handelsnamen voor dit medicijn, ze zijn allemaal verenigd door het actieve ingrediënt boldenonundecylenaat. Dus, zoals we hierboven al zeiden, werd boldenon voorheen uitsluitend gebruikt in de veeteelt (om de eetlust te vergroten en het gewicht van dieren te verhogen):

 • Equipoise (VS) – voor paarden
 • Ganabol (Colombia) – voor koeien en andere gehoornde huisdieren
 • Venobol (Duitsland) – voor kippen

Ganabol (veterinaire boldenon)

Desondanks gebruiken atleten, vooral uit het Westen, boldenon op grote schaal bij hun fysieke training, omdat dit medicijn een sterk anabool effect heeft, matig androgeen is en goed wordt verdragen door het lichaam.

Het verband tussen boldenon en andere anabole steroïden

Het is voor niemand een geheim dat veel anabole steroïden qua chemische structuur en werking op het menselijk lichaam erg op elkaar lijken. Laten we de populaire anabole steroïden (methandrostenolon, testosteron en nandrolon) in meer detail vergelijken met boldenon.

Boldenone en methaan

Er was eens veel abusievelijk geloofden (zelfs farmacologische specialisten!) dat boldenonundecylenaat (hierna boldenon genoemd) een injecteerbare analoog van de populaire steroïde – methandrostenolone, vanwege hun gelijkenis in chemische structuur.

Als we het methyl- groep op de 17e positie van Dianabol en de ether ketting in dezelfde positie in boldenon, dan zullen in beide gevallen deze medicijnen identieke chemische formules hebben, het was dit feit, voor een zeer lange tijd, dat veel mensen misleidde.

Dat is hoe het is, maar de methylgroep op de 17e positie heeft een sterk effect op de uiteindelijke eigenschappen van het medicijn en verandert de ruimtelijke structuur van het molecuul. Nadat methandrostenolone 2-3 keer door de lever is gegaan! de methylgroep op de 17e positie wordt afgesplitst, en "methaan" wordt omgezet in 17-methyl-estradiol, en het boldenon-molecuul wordt met dezelfde cyclus omgezet in zwakker estradiol, dit hele proces van splitsing en transformatie vindt plaats onder invloed van * aromatase.

* Aromatase is een bijnierenzym dat androgenen (mannelijke geslachtshormonen) omzet in oestrogenen.

De verschillen zijn dus als volgt:

 1. De mate van aromatisering (de omzetting van testosteron in estradiol, in een stof met oestrogene eigenschappen) van boldenon is veel lager dan die van "methaan"
 2. In tegenstelling tot boldenon kan methandrostenolone de androgeenreceptor (vanwege de methylgroep)

Methandrostenolone 100 tabletten (anabole steroïden)

Zoals u kunt zien, zijn dit niet zozeer dezelfde medicijnen, of beter gezegd, ze zijn totaal verschillend, en ze hebben maar één ding gemeen: het stimuleren van de eetlust, daarom zijn beide medicijnen zo populair tijdens de periode van massa winst.

Boldenone en testosteron

Het boldenon-undecylenaat-molecuul heeft ook een gelijkenis in structuur met het testosteron-molecuul, het enige verschil is de aanwezigheid van een extra dubbele binding (ring A), waardoor boldenon wordt beschouwd als een universeel medicijn, omdat het niet onderhevig is aan de werking van het 5-alpha-reductase-enzym, en dit is de mens, het enzym is verantwoordelijk voor het omzetten van testosteron in dihydrotestosteron (DHT).

5-alpha-reductase is een menselijk enzym dat betrokken is bij steroïdogenese, dat wil zeggen bij het biologische proces waarin steroïden worden gevormd uit cholesterol en hun verdere omzetting in andere steroïden.

Dat wil zeggen, het blijkt dat 5-alpha-reductase de eigenschappen van de oorspronkelijke stof radicaal verandert, maar zoals je hierboven leest, heeft het geen effect op boldenon, daarom wordt dit medicijn als universeel beschouwd, ongeacht wie het gebruikt.

De chemische formule van testosteron

De volgende algemene verbanden komen naar voren tussen boldenon en testosteron:

 • Beide stoffen stimuleren perfect de androgeenreceptor en hebben niet-genomische activiteit (een toename van het aantal kernen in bestaande spiervezels).

Maar zelfs in hoge doses heeft boldenon, in tegenstelling tot testosteron, geen invloed op de productie van IGF-1 (insuline-achtige groeifactor) door spiervezels.

Boldenone en nandrolon

In hun effect op het menselijk lichaam hebben beide geneesmiddelen de grootste overeenkomst (ondanks moleculaire verschillen), voornamelijk in het moment van activering van de androgeenreceptor en in de neiging tot aromatisering.

Aromatisering in nandrolon, dat wil zeggen omzetting in estradiol, vindt plaats zonder de deelname van de aromatase enzym

De identieke eigenschappen van beide medicijnen, die aan mensen worden gegeven, hebben misleid volgens veel experts zijn nandrolon en boldenon twee uitwisselbaar verdovende middelen. Dit is echter niet helemaal waar, ten eerste omdat nandrolon onder invloed van het 5-alpha-reductase-enzym wordt omgezet in dihydrotestosteron, dat in veel opzichten inferieur is aan testosteron in termen van de activiteit van androgeenreceptoren in spierweefsel, terwijl 5-alpha-reductase naar boldenon geen enkel effect heeft, daarom kan boldenon met recht worden beschouwd als een meer krachtige steroïden dan nandrolon.

 

Nandrolon van Balkan Pharmaceuticals

En vergeet natuurlijk niet dat nandrolon, in tegenstelling tot boldenon, over het algemeen geen niet-genomische activiteit heeft. Maar aan de andere kant is het eerste medicijn succesvoller in termen van gewichtstoename, voornamelijk vanwege het actieve vermogen om progesteronreceptoren te stimuleren (progestogene activiteit). Daarom wordt boldenon vaak gebruikt methandrioldipropionaat , waardoor het nandrolon kan inhalen in termen van massatoename.

Heel vaak, atleten die gebruiken nandrolon in hun training veranderen het in de tweede helft van de Cursus tot boldenone undecylenate, dat zachter is voor het lichaam, niet zozeer de productie van endogeen testosteron, dat is testosteron, dat onafhankelijk van cholesterol door het lichaam wordt aangemaakt.

Toepassingskenmerken en andere eigenschappen van boldenon

Bij het aankomen

Atleten gebruiken boldenon redelijk succesvol tijdens de periode van " massa winst ", dan is het belangrijk om meer spiermassa te krijgen zonder na te denken over de kwaliteit ervan. Op het eerste gezicht lijkt het echter misschien dat het gebruik van dit medicijn om aan te komen niet helemaal redelijk is, omdat het niet onderhevig is aan aromatisering en geen progestagene activiteit vertoont. Dat is de reden waarom wanneer boldenon wordt ingenomen om massa te winnen, het wordt gecombineerd met " langwerkend " testosteron zoals enanthate of cypionate.

Bij gebruik van boldenon (equipoise), eetlust stijgt, wat natuurlijk een positief effect heeft op de gewichtstoename, zoals velen hebben ervaren "chemici" opmerking uit hun praktijk, om een ​​goed resultaat te verkrijgen, moet boldenon worden gecombineerd met geneesmiddelen waarin de concentratie van de werkzame stof is 200 mg / ml.

Boldenone voor gewichtstoename

Spieren drogen

Veel farmacologische experts raden aan om boldenon te gebruiken bij het drogen van spieren, omdat het er goed mee om kan gaan.

De bijna volledige afwezigheid van aromatisering en progestogene activiteit voorkomt overmaat water uit zich ophopen in het lichaam.

Onthoud echter de verhoogde eetlust op de boldenon-cursus wanneer u deze gebruikt om te drogen.

Boldenone voor het drogen van spiermassa

Effect van boldenon op uithoudingsvermogen

Boldenone beïnvloedt het aantal rode bloedcellen (erytrocyten) – er zijn er meer, door de stimulatie van een van de nierhormonen – erytropoëtine, die toeneemt als gevolg van een toename van 5b-metabolieten.

Deze eigenschap van boldenon, als een toename van het aantal rode bloedcellen, wordt met succes gebruikt door atleten van verschillende sporten, met name aerobe oriëntatie, waar uithoudingsvermogen speelt een doorslaggevende rol. Voor bodybuilders zal deze eigenschap van boldenon ook nuttig zijn, omdat met de groei van spiermassa ook het capillaire netwerk in de spieren toeneemt, en natuurlijk mogen we de veneuze, die bij het gebruik van dit medicijn op een hoogte zal zijn, en dit is geen onbelangrijke factor voor bodybuilders die op wedstrijden optreden.

Boldenone voor de ontwikkeling van uithoudingsvermogen

Hoe snel treedt boldenon in werking?

Door de zware en lange etherketen heeft boldenon niet direct (langzaam) invloed op het lichaam, en blijft het ongeveer 3-4 weken in het bloed. Een andere negatieve kant van boldenon is het feit dat 1/3 van het medicijn niet werkt – "ballast".

De voor de hand liggende nadelen van boldenonundecylenaat zetten farmacologische laboratoria ertoe aan de stoffen boldenon te synthetiseren acetaat en boldenon propionaat, die zich onderscheiden door een langere actietijd en een snelle opname in het werk. Bovendien zijn beide stoffen (boldenonacetaat en propionaat) niet zonder nadelen, zoals veel atleten opmerken, ze zijn zeer pijnlijk, en worden niet veel gebruikt bij bodybuilding, wat niet gezegd kan worden over andere sporten waarbij uithoudingsvermogen de overheersende factor is (atletiek, skiën, fietsen enzovoort).

Welke doseringen boldenon moeten worden gebruikt?

De optimale dosering is in het bereik van 300 – 800 mg per week, en om ervoor te zorgen dat lage doseringen boldenon (300 mg) effectief zijn, is het logisch om ze samen met andere anabole steroïden te gebruiken. Een werkende dosis voor een atleet is ongeveer 600-800 mg per week.

De lange halfwaardetijd van boldenon (de tijd gedurende welke de helft van het medicijn na de eerste injectie uit het lichaam wordt verwijderd, dat wil zeggen dat de concentratie van ether in het bloed met 2 keer wordt verminderd) maakt het mogelijk injecties te maken niet meer dan eens per week. Farmacologische specialisten raden echter aan de dosis te verhogen met 1,5-2 keer in de eerste 2 weken, vanwege de langzame activering van dit medicijn.

U mag boldenon niet vaker dan één keer per week injecteren, naast het risico op verhoogde bijwerkingen op het lichaam, kunt u snel een cumulatief effect (verbeterde actie).

Boldenone onverdorven

Voor dames

Om meisjes te vermijden met onherstelbare bijwerkingen in de vorm van virilisatie (allereerst, haargroei van het mannelijke type en verruwing van de stemtoon) na gebruik van boldenon, raden we sterk aan de dosering te verlagen tot 75-100 mg per week en de duur van de cursus mag niet langer zijn dan 4-5 weken.

Met welke steroïden kan boldenon worden gecombineerd (gebruikt)?

Naar spiermassa winnen, boldenone wordt gecombineerd met injecties van Sustanon of testosteron enanthaat. U kunt ook oxymetholone aan deze bundel toevoegen.

Voor een meer uitgesproken "massa winst"kan boldenon ook worden gebruikt met methandrioldipropionaat, terwijl vanwege de korte halfwaardetijd van methandriol van 2-3 dagen de injecties moeten worden gegeven op intervallen: 2 ml -1 elke 2 dagen, of 3 ml – 1 keer in 3 dagen. Bovendien kan testosteron ook worden toegevoegd aan de boldenon-methandriol-combinatie om de gewichtstoename te versnellen.

Voor spieren drogen, boldenon wordt meestal samen met trenbolon of stanozolol gebruikt, sommige combineren alle drie de geneesmiddelen samen, wat in principe ook acceptabel is.

Meer ervaren atleten kunnen de combinatie boldenon + testosteronpropionaat proberen om de kwaliteit en ontlasting van de spieren te verbeteren.

Werkcursussen van boldenon (equipoise) en doseringen

De duur van de werkkuur voor mannen is van 8 tot 10 weken, met de optimale dosering van boldenon uit 400 tot 800 mg per week (1 keer), alles dat is lt; 400 mg is niet effectief, en alles wat isgt; 800 mg leidt niet tot het beste resultaat. integendeel, het risico op bijwerkingen neemt toe.

Boldenone werkcursussen

Om te winnen spiermassa, equipoise wordt perfect gecombineerd met trenbolon en testosteron (in dit geval verminderen we de kuur tot 6 weken, om te voorkomen dat de productie van ons eigen testosteron wordt onderdrukt, en neem zeker anti-oestrogenen )

Voor de opluchting en uitdroging van spieren, boldenone is goed te combineren met Anavar en Winstrol

En vergeet natuurlijk niet dat niet alleen krachttraining geassocieerd met het gebruik van anabole steroïden betrokken is bij het versterkte proces van spiergroei, maar ook elementaire voeding (voor het drogen, voor massa), wat ook een krachtige anabole factor is bij het verhogen van spiermassa en kracht …

Steroïde cursus voor massa (boldenon + testosteron enanthaat)

We presenteren u een van de meest populaire, bewezen en effectieve cursussen voor beginners "chemici", waarvoor u het volgende moet kopen op de "zwarte markt":

 • Gebruik 200 of 250 mg / ml
 • Testosteron enanthaat 250 mg / ml
 • Tamoxifen 10 mg tabletten
 • Anastrozol (1 mg / tabblad) of Letrozol (2,5 mg / tabblad)

Dankzij de opname van boldenon in de cursus, verlagen we de dosering van testosteron enanthaat tot minimale waarden zonder afbreuk te doen aan het anabole effect, bovendien maakt deze combinatie het mogelijk om de interne omzetting van anabole steroïden in oestrogenen en de androgene activiteit van de cursus.

Tamoxifen, anastrozol, vermindert het aromatiseringsniveau van anabole steroïden, waardoor de bijwerkingen die worden veroorzaakt door verhoogde oestrogeenspiegels in het bloed worden verminderd.

Gewichtsverloop bij benadering voor ervaren "chemische atleten" :

 • Week 1-8: Equipoise 800 mg / week (voor beginners, verminderen tot 400-600 mg)
 • Weken 1-8: Testosteron Enanthate 500 mg / per week
 • Week 1-10: anastrozol of letrozol zoals bepaald door middel van estradioltest
 • Week 11 – 13: Tamoxifen 20 mg per dag
 • Week 14: Tamoxifen 10 mg per dag

Equipoise heeft een lage aromatisering, dus testosteroninjecties zijn dat wel proportioneel minder vatbaar, Als boldenon bijvoorbeeld is vastgesteld op 400/600, dan is testosteron dienovereenkomstig 600/800.

Steroïdenkuur voor spiervermindering en droogheid (boldenon + testosteronpropionaat + winstrol)

Om deze cursus te voltooien, hebben we de volgende farmacologische geneesmiddelen nodig:

 • Boldenone 200 mg / ml
 • Testosteronpropionaat 100 mg / ml
 • Winstrol 50 mg / ml (of tabletten)
 • Anastrozol (1 mg / tabblad) of Letrozol (2,5 mg / tabblad)
 • Tamoxifen – 20 mg tabletten

Opname in de loop van Winstrol zal u voorzien van een hoogwaardige set droge spiermassa, en het zal er als volgt uitzien:

 • Week 1-8: Equipoise 800 mg / per week
 • Weken 1-8: Testosteronpropionaat 100 mg / ml om de dag
 • Week 6-10: Winstrol 50 mg / elke dag (of 10-20 mg per dag, in tabletten)
 • Week 1-10: anastrozol of letrozol zoals bepaald door middel van estradioltest
 • Week 11 – 13: therapie na de kuur met tamoxifen

Boldenon-cursus voor spierverlichting

De dosering van testosteron en boldenon kan zijn verminderd, en moet soms worden verminderd als u gezondheidsproblemen begint te krijgen.

Onthoud altijd, hoe hoger de dosering, hoe groter de kans op bijwerkingen op het lichaam.

Bijwerkingen van boldenon (equipoise)

Boldenone heeft geen significant effect op de productie van zijn eigen testosteron, vanwege de resistentie tegen het 5-alpha-reductase-enzym, evenals het onvermogen om te worden omgezet in een krachtig androgeen – dihydrotestosteron, daarom, als dergelijke bijwerkingen (prostaathypertrofie, acne, kaalheid, groei van het lichaamshaar en het gezicht, enz.) Als gevolg van androgene activiteit, wordt equipoise natuurlijk niet waargenomen bij correct gebruik (alleen van toepassing op mannen ).

We merken ook op dat de lage oestrogene activiteit van boldenone (2 keer lager dan dat van testosteron!), Stelt atleten in staat om tijdens hun training te gebruiken zonder het gebruik van extra anti-oestrogenen die de atleet beschermen tegen gynaecomastie, oedeem en hoge bloeddruk, tegelijkertijd evenwicht in het lichaam van de atleet, het werkt als een aromataseremmer, waardoor de omzetting van testosteron in oestrogenen wordt geremd, daarom moet u het niveau van oestradiol (zodat het niet naar nul schuift).

 

Acne tijdens anabole steroïden

Door een toename van het aantal erytrocyten kunnen de reologische eigenschappen van het bloed verslechteren, d.w.z. de hematocriet (het volume rode bloedcellen, dat de verhouding tussen erytrocyten en plasma weerspiegelt) zal toename, daarom is het belangrijk om de hematocriet op de boldenon-cursus te beheersen, in geval van afwijking van de norm, moet u een arts raadplegen, in de regel nier- of pentoxifylline is voorgeschreven, die de aggregatie (adhesie) van erytrocyten zal voorkomen, dat wil zeggen, het zal de creatie van “muntkolommen” en hun driedimensionale conglomeraten in volbloed niet toelaten, waardoor het bloed wordt verbeterd reologie.

Sommige atleten melden dit wanneer ze boldenon gebruiken acne op de armen, schouders, borst en rug, wat vrij gemakkelijk kan worden geëlimineerd door speciale hygiënelotions aan te brengen en antimicrobiële zeep te gebruiken.

Voor Dames, equipoise is een van de veiligste anabole steroïden, voornamelijk vanwege de lage androgene activiteit (het risico van virilisatie verschijnselen zullen minimaal zijn).

Vergeet natuurlijk het lipidenprofiel niet – het gebruik van anabole steroïden verhoogt het niveau van slechte cholesterol (LDL), dus zorg ervoor dat u omega-3-vetzuursupplementen gebruikt op een "chemisch" natuurlijk, en laat je testen op hormonen.

Beoordelingen over boldenon

Als we de recensies over het gebruik van boldenon analyseren, wordt het duidelijk dat dit medicijn zichzelf zeer goed heeft bewezen, zowel afzonderlijk als het wordt ingenomen, als in combinatie met andere anabole steroïden.

Atleten merken op dat als u boldenon in de aanbevolen doseringen gebruikt, er praktisch geen bijwerkingen zijn (met uitzondering van acne), maar de anabool effect is behoorlijk merkbaar (afhankelijk van de combinatie van het beloop neemt de spiermassa / spierontlasting / uithoudingsvermogen geleidelijk toe).

Veel trainers raden aan om Equipoise te gebruiken als de eerste anabole steroïde, voornamelijk vanwege het uitgesproken anabole effect op het lichaam en het lage androgene effect.

Een van de negatieve aspecten van boldenon is een nogal hoge prijs, waardoor veel atleten het niet kunnen gebruiken tijdens hun training.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingridient

Fabricage

Artikelprijs

Pakket