Trenbolone Acetate

54.00

Artikelnummer: 1330 Categorie:

Beschrijving

 

 

 

Trenbolonacetaat

Professionele bodybuilders waarderen trenbolon vanwege zijn veelzijdigheid en noemen het de koning van anabole steroïden. Maar het medicijn heeft bijwerkingen en kan schadelijk zijn voor ongetrainde handen.

Het artikel geeft advies van ervaren professionals, de atleten zelf, over het slim gebruiken van trenbolon.

Trenbolon is een injecteerbare anabole steroïde die wordt gebruikt door atleten, bodybuilders, powerlifting, fitness, crossfitness, en andere sporten. De steroïde heeft verschillende vormen – trenbolon enanthate, acetaat en Hexa. Tren werd oorspronkelijk gebruikt in de diergeneeskunde en was erg goed in het vergroten van de spiermassa en eetlust van vee. Toen werd het medicijn gemoderniseerd voor mensen en migreerde hij naar de slagvelden van bodybuilding. Tren is niet voor beginners, dit is zeker!

De steroïde van de sportfarmacologie wenkt met zijn effecten, het is in staat om:

  • snel spiermassa opbouwen,
  • sterkte-indicatoren verhogen,
  • vet verbranden
  • heeft veelzijdigheid,
  • heeft een anabole werking.

Het apparaat is krachtig, maar er moet rekening mee worden gehouden dat het veel heeft "valkuilen" die u moet weten. Om zeker te zijn van de juiste toepassing van de kuur, wordt aanbevolen om tests voor het gehalte aan estradiol en prolactine in het lichaam te doorstaan.

Het wordt aangeraden om tren niet langer dan 5-6 weken te gebruiken.

Aanbevolen doseringen voor amateurs zijn van 100 tot 200 milligram per week, voor professionals 300-500.

Als u trenbolon gebruikt, zorg er dan voor dat u cabergoline gebruikt, dat het prolactinegehalte in het bloed regelt. Let op: de dosering van sportvoeding en de cursus worden individueel bepaald met een arts of gediplomeerd trainer.

Trenbolonacetaat

Populair bij powerlifting-atleten, wordt het medicijn gebruikt om de krachtprestaties te verbeteren. De sterkste anabole stof van dit merk. Ze worden voornamelijk gebruikt voor cursussen van korte duur.

Trenbolon enanthate

Als de atleet gefocust is op het verkrijgen van spiermassa, komt dit type medicijn te hulp. Voor sommigen is een steroïde geschikt, voor anderen is het volkomen ongeschikt. Als je lichaam het voldoende kan verdragen, heb je geluk. Het medicijn droogt en geeft een kwalitatieve toename van de massa.

Kies daarom de juiste en juiste fabrikanten. De website https://steroidsshop-ua.com heeft een volledige instructie en toepassingsmethode.

Tren Hexa

Hexa – helpt het risico op problemen met oestrogeen te verminderen, het medicijn is universeel en geschikt voor bijna alle doeleinden – het verhogen van krachtindicatoren, het vergroten van spiervolumes, voorbereiding op een wedstrijd. Controleren uit de nuances op de Steroid Shop com-website.

Deze ether wordt bij verschillende sporten gebruikt. Tren Hexa, zoals het gewoonlijk wordt genoemd, is een van de krachtigste anabole steroïden. Volgens zijn kenmerken overtreft het testosteron met 5 keer.

Enkele bijwerkingen

  1. Prikkelbaarheid, agressie
  2. Slapeloosheid
  3. Verhoogde bloeddruk
  4. De huid wordt vettig

 

Maar ze kunnen worden vermeden en tot een minimum beperkt door redelijke doseringen van andere medicijnen te gebruiken en voorzorgsmaatregelen te nemen.

 

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingridient

Fabricage

Artikelprijs

Pakket