Trenaplex E 200

92.00

Artikelnummer: 1331 Categorie:

Beschrijving

 

 

Trenaplex E 200

In de meeste competitiesporten belooft het gebruik van steroïden op zijn minst een diskwalificatie. Dit geldt in principe ook voor bodybuilding, maar iedereen begrijpt heel goed dat het simpelweg onmogelijk is om het maximale van een ijzer- en ontlastingslichaam te bereiken zonder het gebruik van pharma. En op de farmacologische markt kun je momenteel medicijnen vinden met een licht plan en die worden gebruikt door professionals. Dit is precies waar Trenbolone Enanthate toe behoort. Ter vergelijking: alle steroïden, inclusief de "trenbolon broers", rook rustig aan de zijlijn. De moderne farmacologie heeft nog geen krachtiger ding uitgevonden. Hoewel het een relatief nieuw medicijn is, heeft het een reputatie opgebouwd als een genie onder bodybuildingprofessionals.

En dit is niet voor niets. Wat heeft Trenbolone Enanthate te bieden? Spiermassa groeit snel, je kunt bijna elke dag veranderingen zien en als je testosteron aan tren toevoegt, zal het resultaat fenomenaal zijn. Vet smelt zoals in een koekenpan, en water hoopt zich niet op in het lichaam. Het resultaat is een taai, reliëf, elastisch en veneus spierstelsel. De heroïsche kracht neemt met dertig procent toe en dankzij de toegenomen toename van het aantal erytrocyten neemt ook het uithoudingsvermogen van de atleet toe. Volgens sommige rapporten stijgt IGF-1 met 200%. Metabole processen versnellen. Door Trenbolone Enanthate te gebruiken, stuitert de bodybuilder veel sneller terug na de training. Maar er is ook een tweesnijdend zwaard – dit is seksuele aantrekkingskracht en activiteit. Bij sommigen kan het toenemen, in andere juist afnemen.

En wat voor soort chemie kan zonder bijwerkingen. Trenbolone Enanthate is geen uitzondering, hoewel veel van die die inherent zijn aan andere steroïden dat niet zijn. Gynaecomastie en oedeem, nadelige effecten op de lever en de nieren, ontbreken als stof. Er treedt geen aromatisering op. Maar agressiviteit, acne, kaalheid, toegenomen vette huid en slaapstoornissen komen voor. De druk stijgt vaak. Doordat het niveau van eigen testosteron afneemt, is testiculaire atrofie mogelijk. Maar zoals u weet, zijn eventuele nevenreacties mogelijk met een nalatige houding ten opzichte van het gebruik van het medicijn en een aanleg voor bepaalde gezondheidsproblemen.

Trenbolone Enanthate en vrouwen zijn onverenigbare concepten. Voor degenen die net voor de eerste keer door de chemie gaan of beginners, is tren ook gecontra-indiceerd. Het lichaam moet eerst wennen aan minder hard schudden. Dit monster is alleen voor ervaren bodybuilders. Het zou niet overbodig zijn om te zeggen dat een arts, een trainer en constante monitoring van de toestand van het lichaam de manifestatie van bijwerkingen praktisch teniet zal doen.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingridient

Fabricage

Artikelprijs

Pakket