Test Mix

38.00

Artikelnummer: 1352 Categorie:

Beschrijving

Test-Comp 250 van Unigen is een androgene anabole steroïde met een langwerkend effect. Het product is gebaseerd op een mengsel van testosteron. Afgiftevorm – vloeistof voor injectie in ampullen van 10 ml (dosering – 250).

De samenstelling van het Test-Comp 250 Unigen-mengsel omvat vier testosteronesters – fenylpropionaat, isocaproaat, propionaat, decanoaat. Vanwege de geleidelijke onthulling van elk onderdeel, wanneer het het lichaam binnendringt, wordt een langdurige werking van het product uitgevoerd. Hoewel regelmatige injecties niet nodig zijn, blijven de hormonale niveaus van de atleet gegarandeerd lange tijd op hetzelfde hoge niveau.

De oliebasis van het belangrijkste actieve ingrediënt garandeert de onmogelijkheid om op te lossen in water en het in vetopslag te bewaren totdat het product volledig uit het lichaam is verwijderd.

Test-Comp 250 Unigen-effecten

  • spiervolume in korte tijd opbouwen door verhoogde eiwitsynthese;
  • het voorkomen van de vernietiging van spiervezels als gevolg van het onderdrukken van de productie van cortisol (antikatabool effect);
  • verhoogd uithoudingsvermogen door een betere productie van rode bloedcellen, die zuurstofdragers zijn voor weefsels;
  • het vergroten van een gezonde eetlust voor optimale spiergroei zonder het risico van algehele verspilling;
  • stabilisatie van de fosfor- en stikstofbalans;
  • verhoogd libido en libido tijdens de cyclus.

De negatieve effecten die optreden tegen de achtergrond van de toediening van de steroïde omvatten androgene reacties.

Farmacodynamische eigenschappen:

Sustanon is samengesteld uit vier testosteronesters (propionaat, fenylpropionaat, isocapronaat en decanoaat).

Testosteron is het primaire mannelijke geslachtshormoon dat wordt gesynthetiseerd en uitgescheiden door de testikels. Het stimuleert de groei en ontwikkeling van mannelijke geslachtsorganen en secundaire geslachtskenmerken (rijping van de prostaat, zaadblaasjes, penis en scrotum), mannelijke haarverdeling op het gezicht, schaambeen, borst), de ontwikkeling van het strottenhoofd, het lichaam spieren en vetverdeling. Behoudt stikstof, natrium, kalium en fosfor, verbetert het anabolisme en vermindert het eiwitkatabolisme. Een voortijdige verhoging van de concentratie testosteron in het bloedplasma in de periode vóór de puberteit zorgt ervoor dat de pijnappelklier wordt gesloten en de groei wordt onderbroken. Stimuleert de aanmaak van erytropoëtine en erytrocyten. Door het mechanisme van negatieve feedback (feedback) remt het de secretie van luteïniserende en follikelstimulerende hormonen van de hypofyse en remt het de spermatogenese.

Bij vrouwen remt het de gonadotrope functie van de hypofyse, de functie van de eierstokken en de borstklieren en veroorzaakt het endometriale atrofie. Antagonistische werking met betrekking tot oestrogeen wordt gebruikt bij de behandeling van vleesbomen, endometriose, borstkanker. Toont een gunstig effect op klachten van de climacterische periode.

Farmacokinetische eigenschappen:

De testosteronesters die in het preparaat zijn opgenomen, hebben verschillende absorptie- en uitscheidingssnelheden, wat zorgt voor een snel en langdurig (tot 4 weken) effect na een enkele injectie: testosteronpropionaat werkt tijdens de eerste dag, het effect van testosteronfenylpropionaat en isocapronaat begint 24 uur na injectie en gaat door tot 2 weken Testosterondecanoaat begint later te werken, maar duurt langer. In het bloed bindt bijna 98% van testosteron zich aan een specifieke globulinefractie die testosteron en estradiol bindt. Biotransformatie vindt plaats in de lever tot verschillende 17-ketosteroïden, die na conjugatie met glucuronzuur of zwavelzuur in de urine worden uitgescheiden (ongeveer 90%). Ongeveer 6% van het geabsorbeerde geneesmiddel wordt ongebonden uitgescheiden in de ontlasting.

Gebruiksaanwijzingen

Bij mannen – androgene insufficiëntie na castratie, eunuchoïdisme, hypopituïtarisme, de impotentie van hormonale oorsprong, symptomen van de mannelijke menopauze (verminderd libido, mentale en fysieke activiteit), sommige vormen van onvruchtbaarheid met verminderde spermatogenese, osteoporose veroorzaakt door androgene insufficiëntie; bij vrouwen – hyperestrogenisme; vleesbomen; endometriose; borstkanker; osteoporose.

Wijze van toepassing

De aanbevolen kuur met Test-Comp 250 is 3 tot 4 weken. De duur en dosering van geneesmiddelen moeten echter worden bepaald op basis van de fysiologische kenmerken van de atleet, zijn ervaring met het gebruik van steroïden en enkele andere factoren. Het testosteronestermengsel bereikt zijn maximale bloedconcentratie na ongeveer 15 dagen.

De dosering van de steroïden varieert van 250 tot 750 milligram per week en injecties worden zeer zelden gedaan – een of twee keer per twee weken.

Test-Comp 250 wordt niet aanbevolen voor vrouwen.

Bijwerkingen

Priapisme en andere tekenen van overmatige seksuele stimulatie (frequente erecties); bij jongens in de prepuberale periode – versnelde seksuele ontwikkeling, verhoogde frequentie van erecties, vergrote penis en voortijdige sluiting van de epifysen; schade aan de spermatogenese en verminderde rijping van het sperma, oligospermie en een afname van het ejaculaatvolume; afwijkingen van de prostaatklier; bij vrouwen – bloeding uit het geboortekanaal, verhoogd libido; bij langdurig gebruik van het medicijn zijn symptomen van virilisatie mogelijk; hirsutisme, gynaecomastie; seborrhea, acne, vette huid, versneld haarverlies; natrium- en waterretentie, oedeem; symptomen van hypercalciëmie; tromboflebitis; misselijkheid, cholestatische geelzucht, verhoogde niveaus van leveraminotransferasen (als de inname wordt stopgezet, normaliseren ze); hoofdpijn, depressie, agressiviteit, angst, slaapstoornissen, paresthesie.

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingridient

Fabricage

Artikelprijs

Pakket