Test E

38.00

Artikelnummer: 1351 Categorie:

Beschrijving

Test E van Unigen is een op testosteron enanthaat gebaseerde steroïde in de vorm van een vloeistof voor injectie. Het belangrijkste actieve ingrediënt heeft de eigenschap de activiteit op lange termijn te behouden. Het volume van één ampul is 10 ml, de dosering is 250 mg.

Vanwege de langdurige werkingsperiode van enanthate, dat is 2–3 weken wordt de noodzaak van frequente injecties tot een minimum beperkt. Zo blijft de hormonale achtergrond van de atleet op een stabiel niveau zonder het risico van lokale allergische reacties (bultjes, hyperemie, jeuk).

Indicatoren van anabole en androgene activiteit van Depot Test 250 Yunigen vallen samen met die van testosteron. Het vermogen om in oestrogenen om te zetten is hoog, de kans op onderdrukking van de hypothalamus-hypofyse-testes-as is uitgesproken. Maar door de lage levertoxiciteit is de kans op een negatief effect op de lever kleiner. De duur van het medicijn is 15 dagen.

Test E Unigen-effecten

  • versnelde spieropbouw;
  • algemene versteviging van het lichaam, versterking van het immuunsysteem;
  • activering van regeneratieve processen;
  • vermindering van lichaamsvet;
  • versterking van gewrichten en ligamenten.

Onder de negatieve reacties die voortvloeien uit de inname van een steroïde, kan men tekenen onderscheiden van overmatige seksuele stimulatie (priapisme en andere), een hoge frequentie van erecties, hypertrofie van het mannelijke geslachtsorgaan, stoornissen in de rijping van het sperma, gynaecomastie, acne, depressie, agressiviteit.

Farmacodynamische eigenschappen:

Testosteron Enanthate is een ester van testosteron. Testosteron is het primaire mannelijke geslachtshormoon dat wordt gesynthetiseerd en uitgescheiden door de testikels. Het stimuleert de groei en ontwikkeling van mannelijke geslachtsorganen en secundaire geslachtskenmerken (rijping van de prostaat, zaadblaasjes, penis en scrotum), haarverdeling volgens mannelijk patroon op het gezicht, schaambeen, borst), de ontwikkeling van het strottenhoofd, het lichaam spieren en vetverdeling. Behoudt stikstof, natrium, kalium en fosfor, verbetert het anabolisme en vermindert het eiwitkatabolisme. Een voortijdige verhoging van de concentratie testosteron in het bloedplasma in de periode vóór de puberteit zorgt ervoor dat de pijnappelklier wordt gesloten en de groei wordt onderbroken. Stimuleert de aanmaak van erytropoëtine en erytrocyten. Door het mechanisme van negatieve feedback (feedback) remt het de secretie van luteïniserende en follikelstimulerende hormonen van de hypofyse en remt het de spermatogenese. Bij mannen met primair hypergonadotroop hypogonadisme is het niveau van gonadotrofinen genormaliseerd.

Bij vrouwen remt het de gonadotrope functie van de hypofyse, de functie van de eierstokken, de borstklieren en veroorzaakt het atrofie van het endometrium. Antagonistische werking met betrekking tot oestrogeen wordt gebruikt bij de behandeling van vleesbomen, endometriose, borstkanker. Toont een gunstig effect op klachten van de climacterische periode.

Farmacokinetische eigenschappen:

Testosteron enanthate wordt langzaam opgenomen. De maximale concentratie in het bloed wordt 72 uur na toediening waargenomen. De actie duurt 2-4 weken. In het bloed bindt bijna 98% van testosteron zich aan een specifieke globulinefractie die testosteron en estradiol bindt. Biotransformatie vindt plaats in de lever tot verschillende 17-ketosteroïden, die na conjugatie met glucuronzuur of zwavelzuur in de urine worden uitgescheiden (ongeveer 90%). Ongeveer 6% van het geabsorbeerde geneesmiddel wordt ongebonden uitgescheiden in de ontlasting.

Gebruiksaanwijzingen

Bij mannen – androgene insufficiëntie na castratie, eunuchoidisme, de impotentie van hormonale oorsprong, symptomen van mannelijke menopauze (verminderd libido, mentale en fysieke activiteit), acromegalie; met hypertrofie van de prostaat; osteoporose veroorzaakt door androgeentekort; met angioneurotische vormen van angina pectoris.

Bij vrouwen – met climacterische vasculaire en zenuwaandoeningen in gevallen waarin oestrogene geneesmiddelen gecontra-indiceerd zijn (voor tumoren van de geslachtsorganen en borstklieren, baarmoederbloeding); gelijktijdig met bestralingstherapie voor borst- en eierstokkanker (meestal bij vrouwen jonger dan 60 jaar); met disfunctionele baarmoederbloeding bij oudere vrouwen.

Bijwerkingen

Priapisme en andere tekenen van overmatige seksuele stimulatie (frequente erecties); bij jongens in de prepuberale periode – versnelde seksuele ontwikkeling, verhoogde frequentie van erecties, vergrote penis en voortijdige sluiting van de epifysen; schade aan de spermatogenese en verminderde rijping van het sperma, oligospermie en een afname van het ejaculaatvolume; afwijkingen van de prostaatklier; bij vrouwen – bloeding uit het geboortekanaal, verhoogd libido; bij langdurig gebruik van het medicijn zijn symptomen van virilisatie mogelijk; hirsutisme, gynaecomastie; seborrhea, acne, vette huid, versneld haarverlies; natrium- en waterretentie, oedeem; symptomen van hypercalciëmie; tromboflebitis; misselijkheid, cholestatische geelzucht, verhoogde niveaus van leveraminotransferasen (als de inname wordt stopgezet, normaliseren ze); hoofdpijn, depressie, agressiviteit, angst, slaapstoornissen, paresthesie.

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingridient

Fabricage

Artikelprijs

Pakket