Stanover

27.00

Artikelnummer: 1354 Categorie:

Beschrijving

Stanover 10 (Vermodje) is een anabole steroïde, een formulering van stanozolol die effectief wordt gebruikt tijdens het snijden. Op zeldzame uitzonderingen na gaat het goed samen met andere sportfarmacologie – andere anabole steroïden en verschillende peptidehormonen. Het medicijn is bedoeld voor orale (orale) toediening.

Wij bieden aan om Stanover goedkoop te kopen. Bij AthleticPharma hebben klanten verschillende mogelijkheden om tegelijk te besparen, waaronder een systeem van kortingen en een aangesloten programma of productverkoop. Hier vind je geweldige prijzen! Bovendien is voor elke bezoeker een comfortabele service gegarandeerd. Bestellingen worden zonder onnodig risico zo snel mogelijk bezorgd binnen.

Volledig kenmerk

Het actieve ingrediënt van de tabletten is stanozolol. De steroïde is een modificatie van dihydrotestosteron ontwikkeld voor de geneeskunde of diergeneeskunde, die zich onderscheidt door een hoge anabole activiteit en zwakke androgene eigenschappen: respectievelijk ongeveer 320% en 30% testosteron. Het belangrijkste voordeel is het gebrek aan aromatisering (er is geen omzetting in oestrogeen).

Net als zijn directe tegenhangers, Stanover-tabletten hebben een heel palet aan effecten die handig zijn om te pompen:

 • Bevordert spiergroei

(zonder waterretentie en vetophoping);

 • Verwijdert overtollig vocht;
 • Vermindert lichaamsvet;
 • Ontwikkelt stijfheid, ontlasting van de spieren;
 • Verhoogt het uithoudingsvermogen en vermindert vermoeidheid;
 • Leidt tot een toename van krachtindicatoren.

Het medicijn stimuleert dus een reeks droge spiermassa. Uiteraard onder voorbehoud van aanpassing van het trainingsprogramma en voedingsplan om de taak te voltooien.

Opmerking: Stanover-tabletten kunnen de activiteit van SHBG in het lichaam onderdrukken, waardoor de concentratie vrij testosteron in het bloed toeneemt, wat een positief effect heeft op de effectiviteit van de meeste cycli.

De bijwerking van Stanover is mild en van nature voorbijgaand als u de aanbevelingen voor opname volgt. Maar het risico op acne, hoge bloeddruk, hoofdpijn, pijn in grote gewrichten of beschadiging van ligamenten kan niet volledig worden uitgesloten. Het heeft ook enkele toxische effecten op de lever (matige, dosisafhankelijke hepatotoxiciteit).

Recensies bevestigen dat Stanover door Vermodje (10 mg / tab, 25tab) relatief veilig is voor mannelijke atleten en vrouwen in de sport.

Hoe te gebruiken?

Stanover in tabletten van 10 mg is bedoeld voor systematisch maar kortdurend gebruik:

 • de cyclus duurt gemiddeld 5-7 weken (niet langer, om geen leverschade te veroorzaken).
 • De aanbevolen toedieningsfrequentie is dagelijks, in overeenstemming met de halfwaardetijd van stanozolol, die niet meer dan 9 uur bedraagt.
 • Effectieve doses voor mannen beginnen bij 20-30 mg / dag en gaan op tot 40-50 mg / dag, voor vrouwen is een dosering van 5-10 mg / dag toegestaan.

Voorbeelden van cycli voor hoogwaardige spiergroei:

 • Samen met testosteronpropionaat (100-150 mg om de 2 dagen) en trenbolonacetaat (75-100 mg om de 2 dagen).
 • Door fenylpropionaat te combineren met testosteron en drostanolondipropionaat (beide – 100-200 mg elke 2-3 dagen).

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingridient

Fabricage

Artikelprijs

Pakket