Stano-lab 20

42.00

Artikelnummer: 1329 Categorie:

Beschrijving

 

 

 

Stano-lab 20

Korte beschrijving van het medicijn Stano-lab 20

Stano-lab 20 is een sterk anabole steroïde met milde androgene eigenschappen. Stano-lab 20 is in trek bij alle soorten atleten die sportfarmacologie gebruiken om krachtindicatoren te verhogen, overtollig vet te verbranden, het uithoudingsvermogen te vergroten en om spiermassa van hoge kwaliteit te verkrijgen.

Stano-lab 20 wordt geproduceerd door een relatief jong, maar al goed gevestigd bedrijf, 7Lab Pharma. Het hoofdbestanddeel van Stano-lab 20 is Stanozolol, dat voor het eerst werd geproduceerd in 1962 voor medisch gebruik en atleten al decennia lang in verrukking brengt met de resultaten van de inname ervan. Stano-lab 20 heeft 320% anabole en 30% androgene activiteit in vergelijking met endogeen testosteron.

Stano-lab 20 tabletten, in combinatie met intensieve training en een goed uitgebalanceerd dieet, stellen een atleet in staat om indrukwekkende resultaten te behalen en met het juiste gebruik van het medicijn ook het lichaam te genezen. Met Stano-lab 20 kan de atleet de eetlust, het uithoudingsvermogen en de kracht vergroten, overtollig vet en vocht uit het lichaam verwijderen en de spieren een prominentere vorm geven. De atleet zal bijna onmiddellijk na het innemen van de Stano-lab 20-tablet een krachtstoot voelen en zal gedurende 8 uur voelbaar zijn. Vanwege de niet zo lange werkingsduur, wordt het aanbevolen om het medicijn tijdens de cursus regelmatig in te nemen.

Bijwerkingen van het medicijn Stano-lab 20

Opgemerkt moet worden dat het medicijn niet alleen in zeldzame gevallen een positief effect op het lichaam kan hebben, en dat bij een onjuist berekende dosering bijwerkingen kunnen worden waargenomen. Ze manifesteren zich in de vorm van hoge bloeddruk, een toename van cholesterol in het lichaam, er moet ook rekening mee worden gehouden dat Stano-lab 20 orale tabletten een toxisch effect hebben op de lever.

Aandacht! Nu is Stano-lab 20 10 mg (Stanozolol 10 mg) beschikbaar in nieuwe verpakking.

 

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingridient

Fabricage

Artikelprijs

Pakket