PROVIRON

24.00

Artikelnummer: 1345 Categorie:

Beschrijving

Proviron Bayer

Proviron Bayer  is een uniek product op de markt van synthetische steroïden. Veel atleten noemen het een anti-oestrogeenmedicijn, maar dit is niet helemaal correct. Proviron heeft zelfs veel meer effecten:

  • Het werkt als een analoog van mannelijke geslachtshormonen, maar het is meestal ongepast om het afzonderlijk voor deze doeleinden te gebruiken;
  • Proviron kan het effect van oestrogeen onderdrukken;

In het bloed bindt het zich aan proteïne-globulines, die testosteron uit het lichaam verwijderen en ze inactiveren, waardoor de testosteronconcentratie toeneemt;

En ook Proviron kan het libido enorm verhogen (sommige atleten hebben spontane erecties).

Dit medicijn wordt nooit alleen gebruikt. Het is raadzaam om Proviron te kopen om het tijdens uw algemene steroïdecyclus te gebruiken.

————————————————– —

Er is een bepaalde feedback in het lichaam van een man. Als er weinig geslachtshormonen in het bloed circuleren, worden in het lichaam mechanismen geactiveerd die de testikels activeren en ze dwingen om in grotere hoeveelheden testosteron te produceren.

Als er daarentegen meer hormonen zijn dan nodig, wordt de functie van de testikels onderdrukt. Stel je nu voor wat er in het lichaam gebeurt tijdens of na de cyclus van de meeste anabole steroïden. Het endocriene systeem “” begrijpt “” dat geslachtshormonen niet alleen te veel zijn, maar ook te veel! De activiteit van zijn eigen testosteron neemt sterk af. En dit bedreigt de ontwikkeling van een groot aantal bijwerkingen.

Het is tegen hen dat de proviron bayer is geregisseerd  . Het heeft weinig anabole activiteit, maar dit is niet waardevol.

Veel atleten kiezen om Bayer Proviron te kopen om de negatieve effecten van bepaalde steroïden te bestrijden.

Effecten van Proviron Bayer

Er is een eiwit in het bloed dat overtollig mannelijk geslachtshormoon bindt en inactiveert. Het is tegen hem dat de proviron-bayer handelt. Het heeft dus geen invloed op het gehalte aan testosteron in het bloed, maar kan de activiteit ervan verhogen.

Hoe effectief is het? Sommige bodybuilders vinden het over het algemeen nutteloos. Dit is een grote vergissing. Als het correct wordt ingenomen, helpt Bayer Proviron bij het omgaan met honderden vele problemen die anders zeker zouden optreden.

Bijwerkingen van Proviron Bayer

Dit medicijn heeft vrijwel geen ongewenste effecten. Bij de gebruikelijke aanbevolen doseringen levert het geen gevaar voor de lever op. Als u echter pijn ervaart onder de rechterrib en spijsverteringsproblemen, moet u onmiddellijk stoppen met het gebruik en een arts raadplegen.

Hoe Proviron Bayer correct te nemen?

De optimale dosering is 50 mg per dag, deze moet in twee doses worden verdeeld. Als u de dosis verhoogt tot 100 mg per dag, gebeurt er in principe niets vreselijks, maar het is beter om dit cijfer niet te overschrijden om een ​​negatief effect op de lever te voorkomen.

Welke sportfarmacologieproducten kunnen het beste worden gecombineerd met Bayer Proviron?

Om het effect te versterken, wordt Proviron vaak gecombineerd met Clomid, Gonadotropin, Tamoxifen.

Overigens is een ander onderscheidend kenmerk van dit medicijn het vermogen om het libido te verhogen.

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingridient

Fabricage

Artikelprijs

Pakket