Oxaver

46.00

Artikelnummer: 1355 Categorie:

Beschrijving

Het farmacologische medicijn oxaver , waarvan een brede productie werd opgericht door het Moldavische farmaceutische concern Vermoji, wint snel aan kracht, zowel in de kringen van bodybuilding- en gewichthef-aanhangers als in de professionele omgeving van atletiekaanhangers. Oxandrolon , dat is een licht gewijzigde vorm van dihydrotestosteron, wordt beschouwd als het fundamentele actieve ingrediënt van de oxaver medicijn. In dit molecuul heeft een chemische vervanging van een koolstofatoom door een zuurstofatoom plaatsgevonden. Oorspronkelijk na de implementatie van het syntheseproces in 1964, anavar oxandrolonvond een gebied van zijn eigen toepassing als een integraal onderdeel van de medicamenteuze behandeling van osteoporose en bloedarmoede. Inclusief anavar, het was actief gebruikt om het lichaam te herstellen na verwondingen, kneuzingen en brandwonden.

Oxaver, beoordelingen waarvan in de meeste gevallen lovend en enthousiast zijn, behoort qua farmacologische samenstelling tot de categorie van een van de krachtigste anabole steroïden. Oxaver, beschikbaar uit onze gespecialiseerde winkel voor anabole steroïden, remt de receptoren voor het hormoon cortisol. Het bovengenoemde hormoon dient als provocerende factor voor de afzetting van vetcellen en verlies van spiermassa. Op basis van de bovenstaande feiten kunnen we dat concluderen door het medicijn te nemen Anavar, beoordelingen professionals en die op speciale locaties kunnen worden bestudeerd, kunnen atleten gemakkelijk hun eigen lichaamsvet aanzienlijk verminderen, terwijl ze het eerder gewonnen gewicht behouden. Anavar, wat kan zijn kocht in onze online steroïde-winkel, na het plaatsen van een bestelling op een gemakkelijke manier voor een potentiële koper, verhoogt het de synthese van groeihormoon aanzienlijk, terwijl het actief de verlenging van botten bevordert, gekoppeld aan spieren.

Dankzij de bekwame ontvangst van anavar wordt een effectief gevecht opgemerkt in de kring van atleten met overtollig lichaamsvet als gevolg van onderdrukking van de eetlust met dit medicijn. In de meeste gevallen wordt oxaver ingenomen tussen cycli van verschillende andere anabole steroïden. Een uitgesproken positieve kant van anavera zou het vermogen moeten worden genoemd om het aantal androgeenreceptoren in het lichaam van de atleet te vergroten. Het medicijn zelf wordt gekenmerkt door een lage androgene activiteit en dient als een soort stimulans voor een meervoudige toename van de krachtindicatoren van de atleet zonder significante gewichtsveranderingen.

8 uur is de halfwaardetijd van oxaver. Gedurende 10-12 dagen worden de metabolieten van het bovengenoemde medicijn uit het lichaam uitgescheiden. Dankzij de ontvangst van anavar krijgt het spierstelsel gestaag een uitgesproken veneus patroon, een stevig en elastisch uiterlijk en een goed gedefinieerd reliëf.

Bij aankoop van oxaver, “hoe te nemen het is correct en zonder schade aan de gezondheid? “Een eerlijke en rationele vraag kan rijzen. Deskundigen raden af ​​om oxaver met voedsel in te nemen om negatieve en onaangename gevolgen zoals misselijkheid en een zwaar gevoel in de maag te voorkomen. 50-150 mg oxaver per dag nemen, volgens ervaren atleten, helpt om verbluffende resultaten te bereiken. Vanwege de onschadelijkheid van een dergelijk medicijn, kunnen vrouwen het ook gebruiken zonder bang te hoeven zijn voor negatieve gevolgen. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering van het medicijn, namelijk 20-40 mg, in acht te nemen en de duur van de cyclus van administratie.

De dagelijkse hoeveelheid oxver dient driemaal daags te worden toegediend gedurende dezelfde tijdsintervallen. Binnen 5-8 weken kunt u een “solo” -kuur van dit medicijn volgen om een ​​verbluffende verlichting van de spieren te bereiken. Een uitgesproken anabool effect zal inherent zijn als gevolg van gecombineerd gebruik met andere geneesmiddelen. Het is optimaal om Oxaver te combineren met de inname van clenbuterol of stanozol tijdens de snijperiode.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingridient

Fabricage

Artikelprijs

Pakket