NPP 150

35.00

Artikelnummer: 1326 Categorie:

Beschrijving

Nandrolon Phenylpropionate 100

Nandrolon-fenylpropionaat

Nandrolon-fenylpropionaat (Nandrolon-fenylpropionaat). Dit medicijn behoort tot de groep anabole steroïden. U kunt Nandrolon kopen in onze online winkel. Ons bedrijf is al meer dan tien jaar op de markt. We hebben een leidende positie in de verkoop van medicijnen voor gewichtstoename, zorgen voor uw gezondheid en leveren alleen hoogwaardige medicijnen voor gewichtsaanpassing.

Na een enkele injectie met nandrolon houdt het effect 7-15 dagen aan. Het heeft een zwak androgene werking. Aanvankelijk werd het gebruikt om een ​​groot aantal ziekten en aandoeningen te behandelen, waar het uitstekend bleek te zijn. Het helpt onder andere patiënten met osteoporose, borstkanker, brandwonden en groeiachterstand bij kinderen.

Het is vermeldenswaard dat nandrolon nog een andere positieve kwaliteit heeft, waarover vaak wordt gesproken door degenen die dit steroïde gebruiken om de werking van het immuunsysteem te verbeteren. Volgens onbevestigde rapporten versterkt het het immuunsysteem aanzienlijk, daarom wordt het vaak gebruikt als een algemeen tonicum.

Koop Nandrolon

Op dit moment wordt het medicijn vaak door atleten gebruikt voordat ze zich voorbereiden op wedstrijden en in het dagelijks leven. Het wordt soms gecombineerd met testosteron. In dit geval moeten injecties vaker worden gedaan, omdat dit middel het snelst uit het lichaam wordt verwijderd.

De positieve eigenschappen van het medicijn:

  • verlies van eiwit in cellen neemt af;
  • het regeneratieproces neemt toe;
  • het lichaam herstelt snel na inspanning;
  • de minste van alle medicijnen houdt vocht vast in het lichaam;
  • heeft een lichte belasting van de lever.

Meestal worden injecties elke 3-4 dagen uitgevoerd. De gemiddelde dosering is 25-100 mg per injectie. De totale wekelijkse dosering is niet hoger dan 300-400 mg per week. Opgemerkt moet worden dat voordat een medicijn of hormoon wordt gebruikt, een specialist moet worden geraadpleegd, evenals een strikte naleving van alle doseringen en injectieregels. Dit medicijn is niet geschikt voor vrouwen, omdat het het vrouwelijk lichaam schaadt.

Als u om gezondheidsredenen of in verband met professionele sporten het medicijn nodig heeft, bezoek dan onze online winkel en koop nandrolonfenylpropionaat of andere middelen om het lichaam en de fysieke vorm te ondersteunen.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingridient

Fabricage

Artikelprijs

Pakket