MASTERMED P 100

54.00

Artikelnummer: 1322 Categorie:

Beschrijving

MASTERMED P 100

"Masteron" is een steroïde die in 1970 werd geïntroduceerd. Het wordt al 20 jaar medicinaal gebruikt om borstkanker te behandelen, maar vanwege de grote kans op virilisatie wordt het momenteel niet gebruikt. 

 

Functies en ook kenmerken van "Masteron".

 

Drostanolon is qua biologische effecten vergelijkbaar met dihydrotestosteron. DHT onderging een structurele verandering toen een methylgroep werd toegevoegd aan de tweede koolstofpositie. Dit verhoogt het anabole karakter van het medicijn en verbetert ook de weerstand van het hormoon tegen metabolische afbraak in skeletspieren. Drostanolonpropionaat is een anabole steroïde met anti-oestrogene eigenschappen. 

 

Naast het ontbreken van oestrogene activiteit, kan het medicijn geen oestrogeen zijn in het menselijk lichaam. Om deze redenen is het gebruikt om borstkanker te behandelen. De combinatie van Masteron en Nolvadex is effectiever dan chemotherapie bij de behandeling van deze kanker. 

 

Vanwege zijn anti-oestrogene eigenschappen is het populair bij bodybuilders. Bij correct gebruik behoudt het de spiermassa goed tijdens het drogen. Masteron versnelt, net als andere steroïden, het metabolisme en verhoogt ook de snelheid van lipolyse (de afbraak van vetten). Het gebruik van deze steroïde zorgt voor een toename van kracht en uithoudingsvermogen. De hoofdactiviteit van deze winkel is de verkoop van steroïden en andere medicijnen uit de sportfarmacologie, waardoor de efficiëntie van de training toeneemt. 

 

Actie "Masteron".

 

De effecten van Masteron zullen duidelijk zichtbaar zijn tijdens de droogperiode. Het is niet geschikt om de spiermassa te vergroten. Het wordt aan het einde van de cursus door bodybuilders gebruikt om vet af te breken en om de spiermassa in conditie te houden. Masteron is in staat om verschillende kenmerken van atleten te vergroten zonder overgewicht te krijgen. Het zal ook tot op zekere hoogte de herstelprocessen versnellen.

 

 

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingridient

Fabricage

Artikelprijs

Pakket