Equipoise (Boldenona-E)

49.00

Artikelnummer: 1332 Categorie:

Beschrijving

Equipoise (Boldenona-E)

Equipoise (Boldenona – E) is een lage androgene steroïde die door atleten wordt gebruikt om spieren op te bouwen en lichaamsvet te verminderen. Het product onderscheidt zich door een vertraagd effect, veiligheid en combinatorische vermogens. Het product wordt geleverd in een standaard container, 10 ml oplossing bevat 200 mg van de werkzame stof boldenonundecylenaat.

 • Equipoise Anabolic door SP Laboratories
 • Toelatingstype – injectie 
 • Bij opname wordt de vetverbranding van de sporter geactiveerd
 • Ondersteunt spiergroei
 • De spiergroei zal soepel en langzaam zijn, maar droog genoeg
 • In onze winkel alleen het originele medicijn van de fabrikant

Operatie principe

Het anabole middel behoort tot de categorie krachtig, wordt geïnjecteerd, waarna het langzaam uiteenvalt en door het lichaam wordt verdeeld. De werkingsperiode van het medicijn is 15 dagen, waarvoor het medicijn niet vaker dan 1-2 keer per week moet worden gebruikt. Na afbraak activeert het product de eiwitsynthese en versnelt het de stofwisseling. Dit leidt tot een afname van lichaamsvet, een toename van de spiermassa en een verbeterde zuurstof-stikstofbalans.

Het effect van het medicijn

In het proces van halveringstijd kunt u met de stof het volgende resultaat krijgen:

 • spiergroei door verhoogd metabolisme en verbeterde eiwitsynthese;
 • verbeterde eetlust, waardoor u eiwitten uit voedsel kunt maken;
 • verbranding van lichaamsvet, wat zorgt voor een ideale verlichting en manifestatie van spierveneuze;
 • verhoogd zuurstof-stikstofmetabolisme, wat de gezondheid, mentale en fysieke activiteit verbetert.

Het product heeft een minimaal aantal bijwerkingen, gaat niet gepaard met toxiciteit. Solo vereist het geen postcyclustherapie, alleen bij gecombineerd gebruik.

Voorbeelden van medicijncursussen, doseringen

Anabole boldenon is geschikt voor gebruik door beginners en sporters, meisjes en mannen. Dit wordt geassocieerd met het minimaliseren van de productie van oestrogenen, die een negatief effect hebben op het lichaam, waterretentie of gynaecomastie veroorzaken. De cursus duurt 6 tot 10 weken. In het eerste geval omvat het proces een combinatie met andere OC’s. Injecties worden 1-2 keer per week gegeven, de maximale dosering mag niet hoger zijn dan 600 mg.

Het product heeft een uitstekende synergie met turinabol, oxandrolon, trenbolon. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met verschillende testosteronesters, waarvoor de toevoeging van anti-oestrogenen aan de inname vereist is. Dieet wordt gevolgd tijdens het drogen en Anavar of Winstrol is inbegrepen. De PCT-periode wordt uitgevoerd rekening houdend met de kenmerken van het verloop van de gebruikte steroïden.

Bijwerkingen

Het gebruik van producten in de solomodus vereist geen therapie na de cyclus. Met de juiste frequentie en dosering zijn de bijwerkingen minimaal. Combinatie met andere medicijnen en een verhoging van de dosering kan zich uiten in de volgende negatieve verschijnselen:

 • het optreden van misselijkheid, diarree en duizeligheid;
 • acne en kaalheid;
 • vasthouden van water en lichaamsoedeem;
 • verhoogde bloeddruk;
 • verminderde productie van natuurlijk testosteron.

Voor toelating is een examen vereist. In combinatie met testosteron of andere hoge androgene geneesmiddelen neemt het risico op bijwerkingen toe.

Recensies over het medicijn

 

Equipoise (Boldenona – E) wordt beschouwd als een van de meest effectieve remedies op de markt. De producten voldoen aan de kwaliteitseisen, hoge verteerbaarheid en het gewenste resultaat. Atleten delen op de forums goede prestaties in zowel solo- als gecombineerde cursussen.

 

 

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingridient

Fabricage

Artikelprijs

Pakket