Dianabol 25 mg

100.00

Artikelnummer: 1335 Categorie:

Beschrijving

 

 

 

Dianabol 25 mg

Zijn krachtige anabole en lage androgene effecten maken Dianabol een van de favoriete steroïden voor bodybuilders en ervaren atleten. Met zijn hulp worden significante resultaten bereikt bij het verkrijgen van massa en het vergroten van kracht.

Er zijn twee vormen van het medicijn: oraal en injectie. Dit laatste wordt echter praktisch niet gebruikt vanwege de hoge kosten en het lage rendement.

Interessant feit: Dianabol wordt sinds de vorige eeuw gebruikt. Ze werden toegewezen aan zowel beginners die naar de sportschool gingen als aan professionele bodybuilders, Olympische atleten.

Eigenschappen en effecten

Nadat hij geld van de Balkan heeft gekocht en ermee is begonnen, kan de atleet:

 1. snel spiermassa winnen door de eiwitsynthese te versnellen. In één kuur met Dianabol kunt u tot 15% van het totale lichaamsgewicht aankomen;
 2. het vermogen verhogen;
 3. de versnelling van herstelprocessen in het lichaam stimuleren;
 4. de opname van nuttige sporenelementen en eiwitten verbeteren;
 5. om het bot- en gewrichtssysteem te versterken;
 6. bescherm uzelf tegen katabolisme;
 7. een positieve invloed hebben op de hematopoëse en het niveau van erytropoëtine verhogen;
 8. eetlust verhogen;
 9. en zelfs een beetje onderhuids vet verbranden.

Van de chemische eigenschappen van Dianabol, kan 200% anabole en 50% androgene activiteit ten opzichte van testosteron worden onderscheiden, matige toxiciteit voor de lever.

Advies: in onze winkel kunt u steroïden kopen voor de gecombineerde cursus met Dianabol, wat betekent voor profylaxe en postcyclustherapie. Dit laatste kan bij een apotheek worden gekocht, maar de kosten zullen veel hoger zijn.

Bijwerkingen en nadelen

Het gebruik van Dianabol kan leiden tot gynaecomastie, acne, haaruitval, hoge bloeddruk, lever- en nieraandoeningen, vochtretentie en zelfs testiculaire atrofie. Dit alles manifesteert zich echter alleen bij overdosering en een verkeerd geconstrueerd beloop. Om dit allemaal te voorkomen, dient u de aanbevelingen op te volgen, intensief te sporten, goed te eten en sportvoeding te gebruiken om het rollback-fenomeen te minimaliseren.

Onder de nadelen van Dianabol kan alleen de hoge prijs worden genoemd. Het is echter volledig gerechtvaardigd als we kijken naar de veiligheid, werkzaamheid en effectiviteit van het medicijn.

Advies: Voordat u een product koopt, moet u uw gezondheid volledig controleren en een arts raadplegen.

Hoe te gebruiken

De regels voor het nemen van Dianabol zijn als volgt:

 • wanneer solo genomen, neem niet meer dan 5-50 mg per dag. De specifieke waarde hangt af van individuele indicatoren: algemene gezondheid, fysieke fitheid en ervaring met farmacologie. De duur van de cursus mag niet langer zijn dan 7-8 weken;
 • met gecombineerde cursussen wel goed om Dianabol te combineren met Stanozolol, Nandrolon of Sustanon om droge massa te krijgen. Extra AAS moet worden opgenomen in de receptie aan het einde van de cursus, wat de gewonnen massa en resultaten zal consolideren;
 • algemeen advies: om de dagelijkse dosis meerdere keren te verdelen om het hormonale systeem niet te belasten, mogen vrouwen niet meer dan 5 mg per dag innemen,

Aan het einde van de Dianabol-cursus moet u postcyclustherapie ondergaan. Om dit te doen, moet u een geschikt middel kopen – Tamoxifen of Clomid. Hierdoor kun je de productie van je testosteron egaliseren.

Beoordelingen

De combinatie van een betaalbare prijs, hoge efficiëntie en veiligheid maken het product een favoriet van AAS bij zowel beginners als professionals. Dianabol wordt gebruikt door atleten en gewichtheffers, bodybuilders en atleten die betrokken zijn bij vechtsporten, zwemmen. En door de snelle eliminatie uit het lichaam binnen vijf dagen kunnen zelfs atleten het product kopen voor gebruik vlak voor de wedstrijd.

Verhoog de spiergroei en verbeter tegelijkertijd de kracht en gezondheid – koop Methandrostenolone in de All-Steroid Store! Over levertijden en prijzen vindt u in het betreffende gedeelte.

 

 

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingridient

Fabricage

Artikelprijs

Pakket