Deca Durabolin

92.00

Artikelnummer: 1337 Categorie:

Beschrijving

 

 

 

Deca Durabolin

 

 

 

Deca Durabolin is een steroïde medicijn dat vooral populair is geworden bij bodybuilders. In vergelijking met andere vergelijkbare steroïden heeft Durabolin een laag androgeen effect op het lichaam en een sterk anabool effect. Het actieve bestanddeel van deze steroïde is nandrolondecanoaat. Het medicijn wordt geproduceerd in ampullen met een capaciteit van 2 ml, de dosering is 100 mg / ml. Het is erg problematisch om Deca Durabolin in een apotheek te kopen zonder recept, of eigenlijk bijna onmogelijk, maar op de danabola-website is bij het bestellen van een medicijn geen recept vereist. Velen die de werking van de steroïde al hebben getest, waren tevreden met het effect, te oordelen naar de beoordelingen op internet.

 

Eenmaal in het lichaam stimuleert het medicijn de afbraak van eiwitten, waardoor een positieve stikstofbalans ontstaat. Hierdoor wordt de spiergroei versneld en wordt botweefsel versterkt. Een van de belangrijkste taken van het medicijn is het vergroten van het uithoudingsvermogen, de activiteit van krachtindicatoren, het stimuleren van het snelste herstel van het lichaam. Op voorwaarde dat het medicijn wordt gebruikt in de aanbevolen doses, kan men zeker zijn van zijn absolute veiligheid voor het functioneren van de interne organen en systemen van het menselijk lichaam.

 

Gebruiksmethoden en geschiedenis van het medicijn

Voor het eerst werden de gunstige eigenschappen van het medicijn begin jaren zestig gebruikt. In die tijd werd het gebruikt als profylaxe en voor de behandeling van ziekten. Maar na verloop van tijd kwamen er ook een aantal nuttige eigenschappen aan het licht voor mensen die actief aan sport doen. De actieve micro-elementen van het medicijn, zo bleek, hadden een effect op het verbeteren van krachtindicatoren, het versnellen van de rekrutering van spiermassa en het versnellen van het herstel van het lichaam na langdurige fysieke inspanning.

Met deze injectie kunt u het proces van het verkrijgen van massa versnellen. Het is de massatoename die de krachtindicatoren verhoogt, een mooie spierontlasting opbouwt en tegelijkertijd geen reacties veroorzaakt die de gezondheid van het lichaam betreurenswaardig kunnen beïnvloeden.

Door het medicijn te gebruiken zonder af te wijken van de aanbevolen doses, kan een toename van de activiteit van geslachtskenmerken bij mannen worden opgemerkt. Dit kan echter een negatief effect hebben op de aanmaak van het androgene mannelijke hormoon. Daarom wordt adolescenten die besluiten dit medicijn te kopen, geadviseerd om een ​​arts te raadplegen voordat ze aan een bezoek beginnen.

 

De vertegenwoordigers van de mooie helft van de mensheid moeten Deca Durabolin met de grootste zorg gebruiken om bijwerkingen te voorkomen.

Veel beginners waren het om onbekende redenen eens met dezelfde mening – door Durabolin met een hogere snelheid te injecteren, gezien de lage prijs, kun je daardoor het proces van spiergroei versnellen. Deze mening is natuurlijk onjuist. Om het gewenste effect van het gebruik van het medicijn te krijgen, moet u het juiste dieet volgen, trainingen bijwonen of gewoon sporten. Met inachtneming van bovenstaande aanbevelingen kan het doel in relatief korte tijd worden bereikt.

 

De manifestatie van bijwerkingen en indicaties voor het gebruik van het medicijn

Helaas kan niet iedereen Deca Durabolin gebruiken. De reden is dat het gebruik van het medicijn gecontra-indiceerd is bij mensen met:

 

 

  • Een van de soorten tumoren van kwaadaardige aard;
  • Hartfalen;
  • Hypertensie;
  • Overgevoeligheid voor een of meer componenten van het medicijn.

 

 

In aanwezigheid van een van de bovengenoemde ziekten, is het voordat u het medicijn koopt, beter om contact op te nemen met de juiste specialist, tests uit te voeren om er zeker van te zijn dat het medicijn geen negatief effect op het lichaam heeft.

Het gebruik van Durabolin in dosering kan u tegen bijwerkingen beschermen. Als de doses van het medicijn opzettelijk worden overschreden, kunnen bijwerkingen optreden zoals overmatige vochtophoping in het lichaam en gynaecomastie.

 

Het wordt ook sterk afgeraden om de periode dat u het medicijn alleen gebruikt, te verlengen zonder een specialist te raadplegen, omdat het de natuurlijke processen van testosteronproductie stopt. Aan het einde van het gebruik van het medicijn moet de testosteronproductie worden hersteld door speciale medicijnen te nemen.

 

 

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingridient

Fabricage

Artikelprijs

Pakket