CLOMID

27.00

Artikelnummer: 1347 Categorie:

Beschrijving

Clomifeencitraat wordt voorgesteld om te worden gekocht als een middel voor selectieve actie op oestrogeenreceptoren. Met betrekking tot de oestrogeenreceptoren, die zich in de hypofyse en eierstokken bevinden, heeft een medicijn uit de trifenylethyleengroep een blokkerende werking.

Als gevolg hiervan wordt het negatieve feedbackmechanisme tussen oestrogenen en de hypothalamus belemmerd. Onderweg vindt een nog belangrijker proces plaats: clomifeencitraat stimuleert een toename van de afscheiding van gonadoliberine door de hypothalamus. Het gevolg is dat de hypofyse meer luteïniserend hormoon prolactine en follikelstimulerend hormoon aanmaakt, en testosteron wordt aangemaakt door de testikels (testikels). Merk op dat de werking van het medicijn de concentratie van oestrogeen in het bloed niet rechtstreeks beïnvloedt.

Wat is de betekenis van het gebruik van het medicijn

De overwogen eigenschappen van het medicijn bleken in trek in gevallen waarin anabole androgene steroïden worden gebruikt. Inderdaad, als gevolg van de steroïdenkuur vermindert het lichaam de productie van natuurlijk testosteron sterk, dus clomifeencitraat is erg belangrijk voor mannen. Het helpt om de afscheiding van natuurlijk testosteron op het vereiste niveau te brengen, wat helpt om seksuele activiteit te doen herleven, het libido te verhogen en terug te keren naar het gebruikelijke ritme van seksuele activiteit. Zelfs na de moeilijkste cycli van anabole androgene steroïden, die bepaalde functies van het lichaam ernstig aantasten, gaat clomifeencitraat binnen twee tot drie maanden met succes om met de normalisatie van seksuele activiteit om testosteron te verhogen.

Hoe wordt voorgesteld om Clomid in te nemen als onderdeel van revalidatietherapie na de cyclus

Het medicijn heeft een smalle reikwijdte. Het wordt gebruikt als het hoofdbestanddeel van therapie na de cyclus , begint pas te worden gebruikt nadat de eliminatie van de belangrijkste anabole androgene steroïden uit het lichaam is beëindigd. Dit is een belangrijke voorwaarde voor het gebruik van clomifeen en een garantie voor de effectiviteit van het effect. Clomifeencitraat, waarvan de prijs aanzienlijk hoger is dan die van tamoxifen , die voor een soortgelijk doel wordt gebruikt, kan na elke steroïde kuur worden gebruikt. Dit is het voordeel ten opzichte van tamoxifen, omdat postcyclustherapie in het geval van het gebruik van anabole androgene steroïden met progestageactiviteit ( nandrolonen en trenbolonen) kan alleen worden gedaan met deze oestrogeenreceptorblokker (of het zelden gebruikte toremifeencitraat).

Instructies voor het gebruik van clomifeencitraat maken een dergelijk gebruik mogelijk, omdat er geen gevaarlijke verbinding is met progesteronreceptoren in termen van bijwerkingen.

Bijwerkingen bij gebruik van het medicijn

Het gebruik van het medicijn kan tot negatieve bijwerkingen leiden:

  • onderdrukking van de afscheiding van insuline-achtige groeifactor (IGF-1);
  • een toename van het niveau van globuline dat geslachtshormonen bindt;
  • directe onderdrukking van testiculaire functie;
  • een meervoudige verhoging van de oestrogeenconcentratie;
  • het optreden van een visuele beperking (indien langdurig geconsumeerd.

Hoe clomifeencitraat wordt gebruikt bij bodybuilding

Vooruitlopend op de start van de therapie na de cyclus, is het de moeite waard om een ​​analyse uit te voeren om het werkelijke niveau van testosteron te bepalen en vervolgens door te gaan met het herstellen van de optimale werking van de hypothalamus-hypofyse-testikelboog. De duur van de hersteltherapie wordt bepaald door hoeveel de activiteit van de hypofyse werd geremd. Meestal is het tussen de twee en vijf weken.

Het maakt niet uit waar clomifeencitraat te koop is, in een apotheek of een online winkel die sportfarmacologische producten levert, maar er moet vertrouwen zijn in de kwaliteit van het gekochte medicijn.

Voor een gemakkelijke kuur moet u het medicijn kopen in een hoeveelheid die voldoende is om 50 mg de eerste twee weken en 25 mg de volgende twee weken in te nemen.

Bij een matige ernst, de duur van de dagelijkse inname van 50 mg clomid wordt verdubbeld. Als u een moeilijke kuur met anabole androgene steroïden moet doorlopen, is het de moeite waard om kwaliteit Anfarm Hellas clomid te kopen, die wordt geproduceerd door een Grieks farmaceutisch bedrijf dat in 1967 is opgericht. Het wordt dagelijks ingenomen met 100 mg gedurende een maand, waarna de dosering om de twee weken wordt gehalveerd.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingridient

Fabricage

Artikelprijs

Pakket