Choriomon 5000iu

40.00

Artikelnummer: 1339 Categorie:

Beschrijving

 

 

 

Choriomon 5000iu

 

Gonadotrofine (HCG) Gonadotrofine

Als je een bodybuilder bent die AC gebruikt of heeft gebruikt en je bent op zoek naar een betrouwbare manier om de gezondheid en functies van het voortplantingssysteem te behouden of te herstellen, dan kan gonadotrofine (humaan choriongonadotrofine – hCG) nuttig zijn. Omdat choriongonadotrofine in staat is om de grootte en functionaliteit van de testikels te herstellen, waardoor de functie van testosteron en spermaproductie kan normaliseren terwijl de eigen productie van LH en FSH wordt hersteld.

U kunt Gonadotropin (HCG) Gonadotropin veilig en gemakkelijk in onze winkel kopen.

Veel mensen die AC gebruiken, wenden zich tot HCG-injecties. En het helpt echt veel mannen om de testiculaire functie te herstellen of te versterken. Het wordt verkocht in een gevriesdroogd poederformaat dat vervolgens wordt verdund met injecteerbaar water. Deze formule werkt als het lichaamseigen hormoon LH (luteïniserend hormoon) en verhoogt de testosteronniveaus in het lichaam.

Werkingsmechanisme

Het hormoon werkt ook al is natuurlijk LH mogelijk afwezig (of afwezig) in het menselijk lichaam. Mannen hebben de neiging om op hCG te vertrouwen om hun testikels aan het werk te houden terwijl ze steroïden gebruiken, ongeveer 500 U gonadotrofine tweemaal per week kan de testikels voldoende stimuleren om atrofie te voorkomen wanneer ze worden blootgesteld aan steroïden. Zonder hCG zal het gebruik van steroïden leiden tot testiculaire atrofie, die, na stopzetting van AS, zal leiden tot een langdurig herstel van hun functie met een gelijktijdig laag testosteronniveau en lage vruchtbaarheid (en dit leidt tot depressie, slecht humeur, verlies van spiermassa en een laag niveau van seksueel verlangen of impotentie). Dit medicijn wordt ook gebruikt tussen kuren met AS of wanneer het gebruik ervan wordt gestopt (om te helpen bij het herstel als onderdeel van een complexe PCT).

Andere mensen kunnen dit product gebruiken om snel en aanhoudend gewichtsverlies te bevorderen. De injectie moet meestal gepaard gaan met een strikt dieet. Er is experimenteel bewijs dat inname van choriongonadotrofine via de voeding kan helpen om de spiermassa te behouden, waardoor een betere lichaamssamenstelling en snellere vetverbranding wordt verkregen dankzij hoge testosteronniveaus.

Dit medicijn is gemaakt om de ovulatie bij vrouwen te stimuleren en om de onderontwikkeling van secundaire geslachtskenmerken bij mannen te behandelen, evenals om de testosteronproductie te normaliseren bij hypogonadotroop hypogonadisme, vertraagde seksuele ontwikkeling, enz. Bij bodybuilding heeft dit medicijn een toegepaste functie en is het betrokken bij het handhaven van de functionaliteit van de testikels bij het nemen van steroïden.

In een eenvoudige vorm ziet het testosteronproductieschema er als volgt uit:

  •  Productie van gonadoliberine in de hypothalamus;
  • Het effect van gonadoliberine op de hypofyse en de productie van LH en FSH;
  •  Afgifte van LH en FSH in het bloed en activering van de testikels;
  •  productie van testosteron en sperma door de teelballen;

Wanneer steroïden worden ingenomen, stopt dit mechanisme met werken, een hoog gehalte aan steroïden signaleert de hypothalamus en hypofyse om de productie van GnRH, LH en FSH te stoppen, waardoor de testikels zonder de belangrijkste stimulerende middelen van het werk blijven. In dit geval vervangt gonadotrofine LH en FSH, waardoor u de functionaliteit van de testikels behoudt.

Het is belangrijk op te merken dat de gevoeligheid voor de effecten van LH en FSH (evenals gonadotrofine) wordt beïnvloed door een voldoende niveau van schildklierhormonen, als hun niveau laag is, ongeacht hoe hoog het niveau van LH, FSH of Als hCG van buitenaf wordt toegediend, zal het testosteronniveau laag blijven of extreem slecht toenemen.

Hoe HCG gebruiken?

Doorgaans zullen hCG-injecties effectiever zijn bij hormoonvervangende therapie dan testosteroninjecties om de spermaproductie en een gezonde testikelgrootte te behouden. Testosteron biedt voordelen, maar heeft ook nadelen, aangezien het vruchtbaarheidsproblemen en lagere vruchtbaarheidscijfers bij mannen kan veroorzaken.

Dus de aankoop van Gonadotropin (HCG) Gonadotropin zal de werking van uw geslachtsorganen normaliseren.

Volgens de meeste experts is het het beste om hCG in een cyclus te gebruiken om ervoor te zorgen dat de teelballen functioneel kunnen blijven en actief kunnen reageren op luteïniserend hormoon na terugtrekking van steroïden.

Bovendien helpt deze strategie de testikels binnen het normale bereik te houden en zorgt het voor extra testosteronniveaus, aangezien hCG de testosteronproductie stimuleert. Degenen die HCG gebruiken om af te vallen, moeten op HCG en een caloriearm dieet blijven om de calorieverbranding te maximaliseren. Bovendien moet ervoor worden gezorgd dat voldoende hydratatie wordt gehandhaafd om uitdroging tijdens hCG-therapie te voorkomen om het risico op ongewenste bijwerkingen te verminderen.

Hoe hCG plaatsen?

Dit hormoon wordt onder de epidermis (de bovenste laag van de huid) of in de spieren geïnjecteerd. Degenen die dit hormoon thuis willen toedienen, moeten weten hoe ze dit correct en veilig moeten doen. Er zijn veel video’s op youtube over hoe je correct en veilig kunt injecteren.

Ontvangst

HCG moet tweemaal per week worden ingenomen met een kuur met steroïden van 500 E, in geval van afwezigheid op de kuur, impliceert postcyclustherapie met HCG (volgens M.Scully) zijn injecties in een dosis van 2000 E om de andere dag tijdens het gebruik van Clomid of tamoxifen gedurende 3-4 weken. Vraag advies aan onze specialisten voor nauwkeurigere informatie.

Kennis is uw beste verdediging tegen slechte ervaringen. Bij vragen kunt u gratis terecht bij onze specialisten. U mag nooit hCG gebruiken als u vatbaar bent voor trombose (het kan de vorming van bloedstolsels versterken).

 

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingridient

Fabricage

Artikelprijs

Pakket