Boldzone

55.00

Artikelnummer: 1336 Categorie:

Beschrijving

 

 

 

Boldzone

Tegenwoordig geven professionele atleten steeds vaker de voorkeur aan boldenon om spiermassa te krijgen. Dit injecteerbare medicijn is een lichte steroïde en is een gemodificeerde vorm van testosteron. Het werd oorspronkelijk gebruikt in de diergeneeskunde, maar is de laatste jaren populair geworden bij bodybuilding en andere sporten.

Atleten spreken over boldenon als een zeer effectief medicijn. Hoewel het een relatief traag effect op het lichaam heeft in vergelijking met andere steroïden, helpt het om spiermassa van hoge kwaliteit te verkrijgen.

Kenmerken van de actie

De opbouw van spiermassa met boldenon wordt bereikt door een sterke toename van de eetlust. Tegelijkertijd is het medicijn praktisch vrij van bijwerkingen, het kan zowel door mannelijke als vrouwelijke atleten worden gebruikt. Het gebruik van boldenon biedt:

  • Zelfverzekerde spiermassa;
  • Uithoudingsvermogen versterken;
  • Sterkte groei.

Het gebruik van dit medicijn is vooral handig voor degenen die een groot aantal calorieën moeten consumeren, maar het is om de een of andere reden moeilijk om dit te doen. Het wordt ook aanbevolen bij het nemen van shock-kuren met eetlustremmers steroïden om de gewenste vooruitgang in spiermassa te garanderen.

Een belangrijk voordeel van het medicijn is een lage aromatisering en minimale onderdrukking van de productie van zijn eigen testosteron. Sporters die boldenon in de aanbevolen dosering gebruiken, zijn misschien niet bang voor gynaecomastie, zwelling en andere onaangename effecten die gepaard gaan met hoge oestrogeenspiegels.

Boldenone werkt goed samen met bijna elke andere anabole steroïde. Het kan dus zowel tijdens het verkrijgen van droge spiermassa als tijdens het drogen worden gebruikt.

Hoe het medicijn correct te nemen?

Boldenone is niet bedoeld voor snelle resultaten, het wordt ingenomen in een kuur van 10-12 weken of langer. Houd er ook rekening mee dat de werkzame stof een relatief lange halfwaardetijd heeft – minimaal 9-10 dagen. Daarom is de beste optie om het medicijn eenmaal per week te injecteren.

Zeldzame bijwerkingen van het gebruik van boldenon zijn:

  • Acne;
  • Kaalheid;
  • Hypertrofie van de prostaat.

Meestal treden deze bijwerkingen op wanneer de aanbevolen dosering wordt overschreden.

 

 

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingridient

Fabricage

Artikelprijs

Pakket