Asset-250

84.00

Artikelnummer: 1334 Categorie:

Beschrijving

 

 

 

Activa-250

Het steroïde medicijn Sustanon is een van de meest populaire sportmedicijnen die een combinatie van testosteronesters bevatten. Sustanon bevat met name 100 mg testosteron-decanoaat, 60 mg testosteron-isocaproaat, 60 mg testosteron-fenylpropionaat en 30 mg testosteronpropionaat. Sustanon bevat ook elementen zoals olie en benzylalcohol. In onze steroïde winkel kunt u Sustanon altijd tegen de beste prijs kopen

Voordelen van Sustanon

Omdat elk van de testosteronesters waaruit het Sustanon-preparaat bestaat, zijn eigenaardigheid heeft, namelijk de snelheid waarmee het in het lichaam wordt opgenomen, helpt Sustanon om een ​​voldoende hoog niveau van anabole hormonen in het lichaam een ​​hele maand vast te houden, voldoende voor een effectieve training. Ook belangrijk is het feit dat ze er de voorkeur aan geven om Sustanon te kopen, ook omdat dit medicijn niet bijzonder frequente injecties vereist. Een dosering van één injectie per drie weken is vaak voldoende, al gebruiken ervaren sporters één injectie per week.

Wat betreft die mensen die nog steeds niet zeker weten of de prijs van Sustanon gerechtvaardigd is, moeten ze worden geadviseerd om de gemeenschappen van professionele atleten op internet te lezen, waar gegarandeerd een enorme hoeveelheid vrij overtuigend bewijs is in de vorm van positief beoordelingen over het gebruik van Sustanon, die ze al konden kopen. , zowel professionele atleten als gewone amateurs om hun figuur in uitstekende conditie te houden.

Het wordt vooral aangeraden om Sustanon te kopen, juist vanwege de aanwezigheid in de samenstelling van vier soorten testosteronesters tegelijk, maar dit feit gaf aanleiding tot de mening dat het medicijn Sustanon een volwaardige gecombineerde cursus in opleiding kan vervangen, die voorgeschreven door experts. Maar helaas is dit niet waar, aangezien de vier elementen waaruit het Sustanon-medicijn in het lichaam bestaat, alleen in testosteron worden omgezet.

De keerzijde van de hoge populariteit van zo’n medicijn als Sustanon is dat het steeds beter wordt om vervalsingen tegen te komen op de markt voor sportfarmacologie. Om Sustanon te kopen, dat gegarandeerd authentiek is, moet u tegelijkertijd letten op verschillende functies die verschillen, afhankelijk van de fabrikant van het medicijn. In onze online winkel verkopen we uitsluitend echte Sustanon, waarvan de prijs redelijk betaalbaar is, zoals u gemakkelijk kunt verifiëren, aangezien alle medicijnen in onze winkel zijn "werken".

 

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingridient

Fabricage

Artikelprijs

Pakket