Apto-Turinabol

71.00

Artikelnummer: 1340 Categorie:

Beschrijving

Apto-Turinabol

Vrijgaveformulier – orale tabletten van 10 mg of injectie in ampullen

De werkzame stof is chlorodehydromethyltestosteron

De wens om puur droge spiermassa te krijgen zonder overtollig water met behulp van AAS is wat een ervaren atleet onderscheidt van een beginner. Turinabol, een gemodificeerde steroïde op methaanbasis, zal helpen bij deze moeilijke taak.

Onze winkel biedt een rijke catalogus met medicijnen van verschillende merken, maar met hetzelfde effect: Turanabol, Turinabol, Turinover en vele anderen. We garanderen een snelle levering, zowel door zelf afhalen als per koerier, beschikbaarheid van conformiteitscertificaten en prijzen van de fabrikant.

Eigenschappen en effecten

Het gebruik van het medicijn in combinatie met intensieve training, goede voeding en slaapregime garandeert de atleet de volgende effecten:

  1. Hoogwaardige spiergroei. Alleen droge spiermassa, geen gram water. In één cursus kunt u tot 4-6 kg aankomen. Bovendien wordt het rollback-fenomeen geminimaliseerd, zeker als je sportvoeding gebruikt.
  2. Verbetering van het uithoudingsvermogen, wat gunstig zal zijn voor aerobe oefeningen.
  3. Krachtverbetering: uw trainingsresultaten zullen omhoogschieten.
  4. Verbetering van de spierdefinitie: trekken en uitstekende aders zijn gegarandeerd.
  5. Een afname van de hoeveelheid SHBG, wat het anabolisme en de productie van testosteron verbetert. Dit is vooral handig in combinatie met andere steroïden.
  6. Bescherming van het cardiovasculaire systeem.

Wat betreft de chemische indicatoren van Turinabol, ze zijn als volgt: 180% anabole en 50% androgene activiteit in relatie tot testosteron, geen aromatisering, hoge toxiciteit voor de lever, het zwakke effect op de HH-as.

Een interessant feit: u kunt bij ons orale steroïden of injectieampullen kopen. Meer details in de overeenkomstige sectie.

Bijwerkingen en nadelen

Bij het gebruik van Turinabol zijn negatieve reacties mogelijk in de vorm van leveraandoeningen vanwege de hoge toxiciteit. Het blijven de enige mogelijke negatieve reacties bij een overdosis en het negeren van de toelatingsregels. In zeer zeldzame gevallen is onderdrukking van de productie van zijn eigen testosteron en erectiestoornissen mogelijk: volgens statistieken werden ze slechts 1 keer geregistreerd bij gebruik van 5 jaar.

Van de tekortkomingen onderscheiden beginners alleen de hoge prijs van Turinabol. Er zijn echter geen goedkope medicijnen op de markt met dezelfde effecten.

Advies: gezien de hoge belasting van het lichaam, is het raadzaam om uw gezondheid te controleren en uw arts te raadplegen voordat u Turinabol koopt.

Hoe neemt u Turinabol in?

Instructies voor gebruik zijn als volgt:

  • een solo loop van Turinabol. Voor beginners – tot 20-40 mg, voor ervaren atleten en professionals – tot 100-150 mg per dag, voor atleten en atleten die aërobe activiteit ervaren – tot 10-20 mg per dag. De duur van de cursus mag niet langer zijn dan 6 weken. Het wordt aanbevolen om de dagelijkse dosis in verschillende porties te verdelen om hormonale pieken te voorkomen en de belasting van de lever te verminderen;
  • gecombineerd. Om de resultaten te verbeteren, is het goed om het medicijn te combineren met testosteron enanthaat. Dit helpt bij het verminderen van bijwerkingen en het maximaliseren van spiergroei. Optimale dosering: wekelijks 250 mg testosteron, 20 mg "tbol" dagelijks. Combinatiesteroïden kunnen ook in onze winkel worden gekocht.

Aan het einde van de kuur blijft het alleen om PCT uit te voeren met Tamoxifen of een andere oestrogeenreceptorblokker. U kunt ze bij de apotheek kopen of afhalen in onze catalogus. Als de kuur echter minder dan 6 weken heeft geduurd en de analyse op hormonen aan het einde ervan normaal blijkt te zijn, kan PCT worden verwaarloosd.

Feit: Tijdens het gebruik van het medicijn is het gebruik van anti-oestrogenen of gonadotrofine niet vereist.

Beoordelingen

De overgrote meerderheid van recensies over Turinabol is positief. Het wordt gebruikt door zowel beginners als amateurs die de sportschool bezoeken voor zelfontplooiing, maar ook door professionele bodybuilders, gewichtheffers, powerlifters en andere atleten. Iedereen merkt de hoge efficiëntie op bij het aanwerven van magere spieren, weinig of geen bijwerkingen en een minimaal terugdraai-fenomeen. Gezien de reeks kwaliteiten, loont de prijs van het medicijn volledig.

In tegenstelling tot testosteron, dat zelden solo wordt gerookt, werkt Turinabol goed zonder extra AAS. Zelfs beginners gebruiken het omdat het zelden bijwerkingen vertoont en het lichaam bij redelijke doseringen niet schaadt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingridient

Fabricage

Artikelprijs

Pakket