Androver

46.00

Artikelnummer: 1356 Categorie:

Beschrijving

Androver is een krachtig anabool en androgeen geproduceerd door Vermodje. De steroïde is verkrijgbaar in de vorm van tabletten van 50 mg (concentratie van actief ingrediënt) en is bedoeld voor orale toediening (binnen).

In ijzersporten, van bodybuilding tot powerlifting, kan Androver (oxymetholone) alleen worden aanbevolen aan atleten die ervaring hebben met sportfarmacologie. Het heeft een extreem sterk en snel effect, dat overdreven zal zijn voor beginners.

Gunstige eigenschappen

Met het systematische gebruik van tabletten draagt ​​het medicijn bij aan verbeteringen zoals:

  • Toename van het spierstelsel (als gevolg van spierhypertrofie);
  • Krachtgroei verhoogd uithoudingsvermogen;
  • Versnelling van herstel;
  • Verhoogde eetlust;
  • Verbetering van de functie van ligamenten en gewrichten.

Het is bevestigd dat Androver de effecten heeft van het verminderen van SHBG en het verbeteren van hematopoëse. Dit leidt tot respectievelijk een verhoging van de concentratie vrij testosteron in het bloed en een verbetering van het zuurstoftransport naar de spieren. Het zou ook het vermogen hebben om de afscheiding van erytropoëtine te verhogen.

Opmerking: oxymetholone (Androver en analogen) is een van de sterkste orale anabole steroïden: de anabole activiteit wordt verhoogd tot 320% van testosteron, de androgene activiteit wordt verminderd met 70% en de halfwaardetijd is ongeveer 9 uur. Het is een synthetische steroïde die in de jaren 60 van de 20e eeuw speciaal voor medicinaal gebruik is ontwikkeld.

Bijwerking van Androver

Meestal worden tabletten goed verdragen door het menselijk lichaam. Als u de receptie niet misbruikt, is het onwaarschijnlijk dat ernstige complicaties zich voordoen. De kans op het ontwikkelen van androgene, oestrogene of progestogene bijwerkingen kan echter niet 100% worden uitgesloten. Mogelijk: overmatig vasthouden van water, acne, verhoogde bloeddruk, zweten, onderdrukt libido, testiculaire atrofie, kaalheid, gynaecomastie.

Ook zijn er in de recensies klachten over misselijkheid, brandend maagzuur en verminderde eetlust.

Toelatingscursus

Het is een krachtig kracht- en massatoename medicijn dat systematisch moet worden gebruikt om maximale resultaten te bereiken. Voor atleten wordt een dosering van 50-100 mg / dag aanbevolen. De dagelijkse toedieningsfrequentie is te wijten aan de korte halfwaardetijd van het actieve ingrediënt. De gemiddelde cursusduur is 6 weken. Langere tabletten worden meestal niet gebruikt om geen complicaties in de lever te veroorzaken.

Een kuur met Androver kan het gebruik van de volgende medicijnen vereisen: mesterolon (Proviron), anastrozol (aromataseremmer), gonadotropine (hCG). Soms zijn ze gewoon nodig om bijwerkingen te voorkomen, vooral als het gaat om het gezamenlijk gebruik van meerdere AAS.

Clomifeencitraat (Clomid) of tamoxifen (Tamoximed) moet worden gebruikt tijdens postcyclustherapie om de resultaten te herstellen en te behouden

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingridient

Fabricage

Artikelprijs

Pakket