Anadrol 50

45.00

Artikelnummer: 1320 Categorie:

Beschrijving

Anadrol 50

Groeten aan alle lezers die een gezonde levensstijl ondersteunen! Het onderwerp van vandaag zal betrekking hebben op het gebied van farmacologie, of beter gezegd het medicijn Oxymetalon, dat verschillende variëteiten heeft. Hieronder zullen we de eigenschappen, toepassingsregels, bijwerkingen, contra-indicaties, enz. Bespreken en ook ontdekken hoe effectief het de groei van spiermassa versnelt.

Wat is dit medicijn en waar dient het voor?

Oxymetholone is een populaire steroïde bij atleten die de productie van het hormoon erytropoëtine stimuleert en de vorming van hemoglobine bevordert. Simpel gezegd stelt deze stof, vanwege zijn hoge anabole eigenschappen, atleten in staat snel aan te komen, kracht te vergroten en ook blessures te genezen.

Beschrijving en een korte geschiedenis van uiterlijk

Het steroïde Oxymetalon zag de wereld voor het eerst in 1959, toen Syntex Pharmaceuticals het uitvond voor de behandeling van aandoeningen die worden veroorzaakt door een onevenwichtige rode bloedcel (zuurstofdragende cellen). Het is van nature synthetisch en heeft veel verschillende namen: Oxydex, Anapolon, A 50, etc.

Verkoopvoorwaarden

Anadrol (hetzelfde Oxymetalone) wordt beschouwd als een absoluut goedgekeurd medicijn en wordt meestal in pilvorm verkocht. Het heeft veel namen en verschillende fabrikanten, daarom is de aankoop het gemakkelijkst te doen door te bestellen via een bedrijf of internet. Hiervoor zijn geen recepten nodig, maar vóór de cursus moet u de gebruiksaanwijzing goed bestuderen om het maximale effect te bereiken en de kans op bijwerkingen te verkleinen.

Hoe beïnvloedt het het lichaam?

Het steroïde profiel van dit medicijn verschilt niet van zijn analoge monsters (Turinabol, Winstrol, Deca, etc.) en heeft een groter effect op het bewegingsapparaat. Bovendien versnelt het alle metabolische processen, waardoor de effectiviteit van training toeneemt. Simpel gezegd, de spieren krijgen dezelfde belasting maar herstellen sneller en het risico op blessures wordt verminderd. Hierdoor kunt u een snelle gewichtstoename bereiken.

Farmacokinetiek en farmacodynamiek

Anapolon is een sterk anabole stof, dat wil zeggen, die stof die het metabolisme bevordert, en ook de vorming van nieuwe cellen, de hemoglobinesynthese versnelt en bloedingen activeert.

 1. Allereerst creëert dit medicijn gunstige omstandigheden voor de reproductie van collageen, waardoor het spier- en skeletweefsel elastischer wordt en het bijgevolg bestand is tegen verhoogde belastingen.
 2. Samen met een toename van het lichaamsgewicht activeert Anapolon andere systemen die het water- en vetgehalte verhogen, als voedingsstoffen in het lichaam, waarmee ook rekening wordt gehouden bij het effectieve gewicht.
 3. Wanneer Anadrol 50 door vrouwen wordt ingenomen, heeft het een effect op de productie van de hormonen oestrogeen en progesteron, die de menstruatiecyclus, zwangerschap en seksuele ontwikkeling beïnvloeden, en bijgevolg afwijkingen in het functioneren van het lichaam kunnen veroorzaken.

Een ander kenmerkend kenmerk van dergelijke boosters is systematisch, dat wil zeggen natuurlijk gebruik. Daarom is het buitengewoon moeilijk om de resultaten (gewicht, kracht, enz.) Na het einde van de kuur te behouden, en een scherpe daling is mogelijk, zelfs bij het veranderen van het medicijn van farmacologie of dieet.

Vrijgaveformulier

Echte Oxymetholone wordt alleen in twee vormen geproduceerd: tabletten van 50 mg en injecties. In tegenstelling tot de laatste is de eerste de meest voorkomende en wordt deze vaak verkocht op websites of in sportvoedingswinkels. De geschatte prijs van een dergelijk medicijn varieert afhankelijk van de grootte van de verpakking. Het is onrealistisch om het in ampullen te vinden, omdat ze alleen in kleine hoeveelheden worden geproduceerd voor degenen die om welke reden dan ook geen pillen kunnen slikken.

Samenstelling

Als we het hebben over anabole stoffen, dan is het belangrijk om rekening te houden met het actieve vermogen. Het manifesteert zich door Oxymetalon, dat van synthetische oorsprong is. Dat wil zeggen, het molecuul in het preparaat is het belangrijkste actieve element dat de massa beïnvloedt. Alle andere worden als hulp en noodzakelijk beschouwd voor assimilatie. Simpel gezegd, Oxymethalon is zowel de naam van het medicijn als de stof waaruit het is samengesteld.

Voordeel en nadeel

Door de positieve eigenschappen van anabole steroïden en hun nadelen te specificeren, kan men tot de conclusie komen dat ze hetzelfde zijn als andere vergelijkbare stoffen. Van de voordelen vallen de volgende op.

 • Goede lichaamsverlichting in slechts een paar maanden.
 • Verhoogde kracht en verminderd risico op letsel.
 • Snel herstel na inspanning.
 • Versnelling van metabolische processen.

Tegen de achtergrond van deze belangrijke voordelen zijn er ook nadelen die de gezondheidstoestand al aantasten.

 • Het grootste nadeel is de schending van de testosteronproductie op een natuurlijke manier.
 • Onbalans in metabolische processen.
 • Het vermogen om terug te draaien (snel gewichtsverlies aan het einde van de receptie).

Oxymetholone wordt beschouwd als een goed medicijn in termen van snelle fysieke ontwikkeling, maar parallel daaraan verlopen veel processen in het lichaam in een versneld tempo, waardoor het natuurlijke evenwicht wordt verstoord. Dat wil zeggen, het heeft aanzienlijke voor- en nadelen die tegengesteld zijn aan elkaar.

Indicaties en contra-indicaties

In sommige gevallen is het zelfs gunstig om dit medicijn in te nemen, omdat het oorspronkelijk als medicijn is uitgevonden. Het wordt voorgeschreven aan patiënten met bloedarmoede en wordt ook gebruikt bij radiotherapie. Dankzij zijn eigenschappen zorgt Oxymetalone voor snel herstel en terugkeer naar het oude leven. Maar met de verkeerde aanpak kunt u enorme schade aan het lichaam toebrengen.

De aanwezigheid van nierproblemen verbiedt bijvoorbeeld categorisch het gebruik van medicijnen, omdat ze het uitscheidingssysteem enorm belasten. Ook wordt deze steroïde niet aanbevolen voor atleten met lage bloeddruk en leveraandoeningen, en nog meer voor zwangere vrouwen. In het algemeen, als we met recht mogen aannemen dat anabole steroïden het minst schadelijk zijn voor een gezond en sterk lichaam.

Mogelijke bijwerkingen

Na inname van Oxymetalone kunnen symptomen van derden optreden.

 1. Het belangrijkste negatieve effect is op de lever, omdat het een natuurlijk filter is en alle lichaamsvreemde stoffen zelf doorlaat.
 2. De manifestatie van mannelijke karaktereigenschappen bij vrouwen (ruwe stem, reliëflichaam, uitstekende aderen, enz.).
 3. Spierspasmen (convulsies).
 4. Onwel voelen, koude rillingen, buikpijn, spijsverteringsproblemen – deze symptomen kunnen individueel worden uitgedrukt.
 5. Huidziektes.

Het is ten strengste verboden om Anadrol in te nemen tijdens de zwangerschap, ook al is de menstruatie maar een paar weken. Onder dergelijke omstandigheden is het beter om diëten en onnodige stress helemaal op te geven, maar integendeel, neem meer rust en eet gezond vitamine-voedsel.

Overdosering

Als u de dosis van het medicijn niet in acht neemt tijdens het gebruik, komt u er niet uit met een lichte ongesteldheid. Overdosering veroorzaakt ernstige verstoring.

 • Obesitas is een toename van lichaamsvet.
 • Borstvergroting (bij mannen).
 • In sommige gevallen een eenvoudige aandoening (koorts, buikpijn, etc.).
 • Hoge bloeddruk.
 • Prostatitis, haaruitval en nervositeit.

Dergelijke syndromen komen vaak voor bij degenen die Oxymethalone gebruiken, waarbij de juiste dosis wordt verwaarloosd.

Hoe lang gaat het pakket mee?

Om te zeggen hoe lang een verpakking van deze steroïde meegaat, moet u rekening houden met de grootte van de verpakking zelf. In de uitverkoop worden deze het vaakst gevonden.

 • 20 stuks – genoeg voor 3 weken.
 • 60 stuks – genoeg voor de hele cursus (6-7 weken).
 • 100 stuks – een pakket is ontworpen voor 3 maanden en 1 week.

De fabrikant geeft deze tijdsintervallen aan, verwijzend naar solo-toediening met een standaarddosis (1 tablet per dag). Hieronder worden foto’s van de pakketten weergegeven.

Opslag condities

Het wordt aanbevolen om Oxymetalon op dezelfde plaats te bewaren als alle andere farmacologische middelen – op een plaats die beschermd is tegen vocht en licht. Dit kan een kast of nachtkastje zijn dat ver van het water verwijderd is. Dan verliest het medicijn zijn eigenschappen niet.

Houdbaarheid

De werkingsduur van Anadrol 50 (dezelfde Oxy) hangt grotendeels af van de verpakking. Als dit een injectievorm is (in ampullen), dan is hun houdbaarheid doorgaans onbeperkt. Hetzelfde kan gezegd worden voor capsules. Maar de bulk wordt geproduceerd in blisters of in bellen. In het eerste geval garandeert de verpakking een betrouwbare dichtheid en dus een lange houdbaarheid. Maar in de tweede, wanneer de tabletten zich in de externe omgeving bevinden, moet de opslag verstandig worden benaderd en moeten alle voorwaarden in acht worden genomen (bescherming tegen vocht en licht).

In de regel behouden de meeste steroïden hun eigenschappen vele jaren, omdat ze een synthetische basis hebben.

Hoe pak je het goed aan?

U moet beginnen met het feit dat elk medicijn wordt ingenomen in overeenstemming met de instructies die erbij horen. Daarom moet het voor gebruik zorgvuldig worden bestudeerd, zelfs als het in een vreemde taal is. Wat betreft Oxymetalone, het wordt berekend op basis van lichaamsgewicht en wordt gebruikt in bodybuilding-tabletten van 50 milligram. Het verhogen van de dosis geeft geen resultaat, maar schaadt alleen het lichaam.

Wijze van toediening en dosering

Zoals hierboven vermeld, is voor een volwassen atleet 0,05 g van het medicijn per dag (1 tablet) voldoende. Dit zal voldoende zijn om metabolische processen te versnellen en het bewegingsapparaat te versterken. Het tijdstip van inname heeft geen bijzondere invloed op het resultaat, dus het kan voor of na de maaltijd worden ingenomen.

Verhoogde doseringen zijn alleen bedoeld voor de behandeling van ziekten en worden niet gebruikt in de sport.

Cursusduur

Elke steroïde, ongeacht de dosering, wordt gedurende een bepaalde periode ingenomen, die een "Cursus". In het geval van Anadrol duurt het anderhalve maand of 6 weken. Dat wil zeggen dat de atleet gedurende 45 dagen elke dag één tablet (50 mg) moet innemen, gecombineerd met een uitgebalanceerd dieet en krachtige training.

Opvangschema’s

Het wordt aanbevolen om Oxymethalon alleen in de sport te gebruiken tijdens periodes van zware training. De cursus kan worden geïsoleerd of gecombineerd met andere medicijnen. Dit komt door het feit dat het metabolische processen verbetert, maar een zwakke invloed heeft op de klieren die verantwoordelijk zijn voor de productie van androgenen (geslachtshormonen), waardoor het tekort ontstaat. Om het effect te versterken, kunnen hormonen daarom van buitenaf worden aangevuld door de opname van Oxymetalone te combineren met andere middelen.

Hoe lang duurt het om te handelen

Als we het hebben over interne sensaties, dan zijn ze al in de eerste week te horen (een toename van 1-2 kg). In de regel wordt gewrichtspijn aanzienlijk verminderd en wordt kracht toegevoegd. De spieren voelen vol aan en herstellen veel sneller.

Een uiterlijk tastbaar resultaat zal verschijnen na 14 dagen wanneer ongeveer de helft van de cursus is geslaagd. Maar voor het maximale effect (8-10 kg massa), moet de inname volledig zijn (alle 6 weken). Maak voor experimentele doeleinden een foto van uzelf voor en na de dosis en zie het verschil.

Waar wordt het mee gecombineerd?

Oxymetholone wordt meestal gecombineerd met geneesmiddelen die de geslachtsklieren activeren die hormonen produceren of die deze al in de samenstelling bevatten. Een uitstekende metgezel is testosteron Enanthate, waarvan de dosering ongeveer 40 mg / dag zou moeten zijn, of een ander middel dat het niveau van geslachtshormonen verhoogt. Om de werking van Anapolon beter te begrijpen, kunt u een video bekijken die over dit medicijn vertelt.

Na kuur therapie

Om de eerdere werkcapaciteit van het lichaam te herstellen, is het na de cursusopname noodzakelijk om PCT uit te voeren. De essentie van het proces ligt in het gebruik van een medicijn (bijvoorbeeld Clomiphene), dat de natuurlijke afgifte van geslachtshormonen en het herstel van de stofwisseling stimuleert. Het is beter om de therapie een week na het gebruik van Oxymetalone te starten en deze 14 dagen voort te zetten. Het is heel goed mogelijk om medicijnen voor PCT in een apotheek te vinden. Doorgaans is de standaarddosis twee tabletten voor de eerste week (’s ochtends en’ s avonds) en één voor de tweede (alleen ’s ochtends).

Hoe koop je geen nep?

Om een ​​origineel medicijn te kopen, moet u contact opnemen met de officiële fabrikanten. Zij zijn.

 • The British Dispensary – de bekende Androlic wordt vrijgegeven.
 • Golden Dragon Pharmaceuticals – Vervaardigd door Oxiged 50.
 • Olymp Labs is een Turkse Oxymetalon.

Probeer bij het online kopen de recensies van sitebezoekers en productbeoordelingen te lezen.

 

Als u de instructies goed bekijkt, moet deze ook de contacten van de fabrikant bevatten, inclusief de telefoon. Als je wilt, kun je hem zelfs bellen om te kijken of dit product aan de dealer is geleverd.

Wat moet de verpakking zijn?

Voor 2018 gebruikt de fabrikant van dit medicijn twee soorten verpakkingen: in folie verzegelde potten en gewone blisters. Houd er rekening mee dat de producten die Oxymetalone bevatten veel verschillende namen hebben: Anadrol, Anadrolon, Oxydrolone, enz. Maar ze zijn allemaal identiek en verschillen alleen in de fabrikant en het ontwerp.

Nep en origineel wat is het verschil?

Het is onmogelijk om met het blote oog vervalsingen van het origineel te onderscheiden. Het eerste waar u op moet letten, is het certificaat. Als het beschikbaar is, duidt dit op overeenstemming met de aangegeven kwaliteit van het product. Daarom kan er bij het ontbreken van dit aankoopdocument zelfs geen sprake zijn van praten.

Ze besparen vaak op vervalsingen, dus u kunt tekortkomingen vinden met een eenvoudige oppervlakkige beoordeling. Het kunnen wazige letters zijn in de instructies, slecht gelijmde labels, gebreken op de verpakking, etc.

Feedback van gastheer

Voor en na resultaten

Oxymethanol heeft zichzelf goed bewezen in de farmaceutische markt, omdat het veel voordelen heeft en de meest geschikte optie is voor zowel beginnende als ervaren atleten. Hij begint onmiddellijk te handelen en gedurende een periode van zes weken is het heel goed mogelijk om 8 kg aan te komen. Tegelijkertijd zijn er aan het einde van de cursus geen ernstige complicaties.

Wat zeggen artsen en onderzoekers?

Tot nu toe keuren maar weinig mensen het gebruik van boosters in het algemeen goed, omdat ze de natuurlijke werking van het lichaam veranderen. Artsen zeggen echter dat Oxymetholone, in vergelijking met andere anabole steroïden, veel voordelen heeft. Een daarvan is de uitvoering. Dat wil zeggen, het lichaam reageert erg snel op de inhoud van deze stof.

Hoewel er volgens de statistieken weinig rampzalige gevolgen zijn, is niemand er immuun voor. De beslissing over het gebruik van het medicijn wordt door een ieder voor zichzelf genomen.

Analogen

Onder de analogen van Oxymetalone kunnen de volgende worden onderscheiden.

 • Anadrol en Anadrol 50.
 • Oxandrolon.
 • Anabol.
 • Chitosan.
 • Als we het hebben over medicijnen met een vergelijkbare werking, dan kunnen we rekening houden met Sustanon, Methaan en Methyltestosteron.

Gevolgtrekking

Oxymethanol is natuurlijk een synthetische steroïde, die een legale status heeft en veel verschillende namen heeft. Volgens ervaren atleten verhoogt het feitelijk de lichaamsmassa en gaat het gepaard met het verkrijgen van kracht, en de relatief lage kosten maken het betaalbaarder. Zoals alle anabole steroïden heeft het echter zijn eigen bijwerkingen, die meestal voorkomen bij mensen met een zwak lichaam. Daarom kan het alleen veilig worden ingenomen door lichamelijk gezonde mensen die geen nier- en leverproblemen hebben.

 

 

Extra informatie

Product

Categorie

Ingridient

Fabricage

Artikelprijs

Pakket