Dbol 20 (Methandienone)

42.00

Artikelnummer: 1324 Categorie:

Beschrijving

 

 

Mkkyle650 (Methandienone)

Mkkyle650 20 is een vrij sterke anabole steroïde, injecteerbare methandienone van Spectrum-Pharma (Europa). Net als analogen in de werkzame stof van andere productiebedrijven, wordt het bij bodybuilding voornamelijk gebruikt in kracht- en massa-winstcursussen wanneer de trainee wordt geconfronteerd met de taak om een ​​snelle toename van kracht en een overeenkomstige toename van spieren te bereiken.

Beschrijving van Mkkyle650

Methandienone, het actieve ingrediënt van het medicijn, is een van de eerste anabole steroïden die op de farmaceutische markt verschijnt. Het werd voor het eerst geïntroduceerd in 1958 onder de merknaam Dianabol, verkrijgbaar als 5 mg tabletten, en was uitsluitend bedoeld voor medicinaal gebruik. Een interessant feit: tot de jaren 60 van de 20e eeuw werd het helemaal niet als sportdoping beschouwd, daarom was het niet verboden voor gebruik door atleten.

Het effect van Mkkyle650 komt voornamelijk tot uiting in een snelle set spiermassa, wat overeenkomt met een toename van krachtindicatoren, een toename van de prestaties en een antikatabool effect. De secundaire effecten van het medicijn zijn onder meer verhoogde eetlust, versneld herstel en versterking van het skelet.

De bijwerkingen van Dbol 20 kunnen androgene of oestrogene zijn. Tijdens de cursus zijn bijwerkingen zoals acne, prikkelbaarheid, vette huid, waterretentie, testiculaire atrofie, verhoogde bloeddruk, gynaecomastie en enkele andere mogelijk.

Opmerking: injecteerbare methandienon-medicijnen zoals Mkkyle650 (50 mg / ml, 10 ml) van (Spectrum-Pharma) zijn niet nieuw op de binnenlandse farmaceutische markt, maar niet iedereen begrijpt het verschil tussen hen en steroïde tabletten (capsules). Kortom, injecties zullen naar verwachting een hogere biologische activiteit hebben. Dit is, afgezien van de vorm van afgifte en toedieningswijze, hun belangrijkste verschil met orale analogen.

Wie kunt u Dbol 20 aanbevelen (de naam komt van “Mkkyle650”)? Mogelijk zowel mannen als vrouwen met verschillende ervaringsniveaus met sportfarmacologie. Maar niet alles is zo eenvoudig! Om vermannelijking van het lichaam te voorkomen (verhoogde agressie, toename van de clitoris, groei van lichaams- en gezichtshaar, andere symptomen), moeten atleten zich houden aan de minimale dosering – 5-25 mg (0,10-0,50 ml) per dag of elke 2 dagen.

Mkkyle650 prijs

Het belangrijkste gebruik van Mkkyle650 voor sportdoeleinden is via langdurige combinatiecursussen van verschillende moeilijkheidsgraden. Het medicijn wordt effectief gecombineerd met steroïden en peptiden met verschillende eindeffecten, van testosteronpropionaat tot groeihormoon, dat actief wordt gebruikt door stagiaires.

Vervolgens kijken we naar twee voorbeelden van gecombineerde cursussen, relatief veilig en effectief, gericht op het vergroten van kracht en het vergroten van spieren:

1. Mkkyle650 20 (50-100 mg per dag) + testosteroncypionaat (kies het merk van uw keuze, 600-800 mg per week) gedurende 6-8 weken. Aanvullende geneesmiddelen: testosteronpropionaat (100 mg elke 2 dagen gedurende 2-3 weken, uit de kuur), tamoxifen (20-30 mg per dag gedurende 3 weken, therapie na de cyclus).

2.Dbol 20 (50-100 mg per dag) + mengsel van testosteronesters (kies het merk van uw keuze, elke 3 dagen 250 mg) + nandrolondecanoaat (kies het merk van uw keuze, 500 mg per week) voor 8- 10 weken … Naast aanvullende geneesmiddelen voor exit- en postcyclustherapie, kan ook mesterolon (handelsmerk Proviron en anderen), anastrozol (handelsmerk Anastrozolos en anderen), zelfs hCG (handelsmerk Choragon en anderen) vereist zijn.

De optimale dosering van Mkkyle650 voor de atleet wordt individueel gekozen, maar is in de regel niet hoger dan 50-100 mg (1-2 ml) per dag of om de 2 dagen. Het medicijn wordt op oliebasis geproduceerd en vereist parenterale (intramusculaire injectie) toediening.

Extra informatie

Product

Categorie

Ingridient

Fabricage

Artikelprijs

Pakket