FAQ

Betaling voor sportfarmacologie in online winkel armasneumaticas.com is 100% prepaid. Er is geen minimum bestelling in onze online steroïde winkel.

Levering van goederen wordt uitgevoerd via e-mail Nederland

 1. Na het selecteren van de nodige anabole medicijnen, op de pagina “Uitchecken” het is noodzakelijk om de gegevensvelden in te vullen naar wie het pakket moet worden verzonden, namelijk de naam van de ontvanger, uw werkmailbox (e-mail), telefoonnummer, adres en plaats. U kunt indien nodig ook opmerkingen of verduidelijkingen aan uw bestelling toevoegen.
 2. Het verzenden van goederen vindt plaats binnen 1 – 2 werkdagen vanaf de datum van betaling.
 3. Levering vindt plaats binnen 5-7 dagen vanaf de datum van ontvangst pakketten naar het postmagazijn, als de bestelling in een weekend of een feestdag is geplaatst, wordt het pakket onmiddellijk na het openen van de post verzonden.

Wat zijn winkelgaranties?

De beste garantie van onze online apotheek is klanten-reviews. Ze zijn te vinden op het forum van onze site en andere populaire webbronnen voor profielen. We verkopen alleen originele medicijnen die zijn gemaakt door toonaangevende farmaceutische bedrijven. Alle benodigde certificaten zijn aanwezig.

Heeft u een specialistisch consult beschikbaar?

Beginnende sporters hebben vaak onvoldoende basiskennis over landbouw. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze adviseurs. Het zijn allemaal actieve atleten. Deelnemen aan verschillende toernooien. Merk op dat alle consulten gratis zijn.

Hoe steroïden te nemen  

Alle AAS moeten worden gebruikt in overeenstemming met de instructies. Deze medicijnen verstoren het werk van het endocriene systeem en overdosering of andere fouten. Kan tot bijwerkingen leiden. Alle steroïden kunnen in twee groepen worden verdeeld: kortwerkend en langwerkend. Preparaten in tabletten, evenals sommige injectables, behoren tot de eerste. Dit betekent dat ze vaak moeten worden ingenomen.

De situatie is anders met langwerkende medicijnen. En ze kunnen een of twee keer per week worden toegediend. De eerste groep omvat alle steroïden in tabletvorm, evenals winstrol. Nandrolon-fenylpropionaat, testosteronpropionaat en anderen. Deca, testosteron enanthate, primobolan en boldenon zijn de meest populaire onder de langdurige.

Voors en tegens van steroïden

Onder de voordelen van AAS moet worden opgemerkt:

 • Mogelijkheid om vermogensparameters te verhogen.
 • Verbetering van de conditie van de gewrichten.
 • Snelle opbouw van spiermassa.
 • Actieve verbranding van vetreserves.
 • Versnelling van herstelprocessen in het lichaam.

Steroïden hebben veel positievere eigenschappen, en nu hebben we alleen de belangrijkste opgemerkt. U dient zich echter bewust te zijn van de mogelijke bijwerkingen. Deze omvatten gynaecomastie, acne, onderdrukking van de synthese van natuurlijk testosteron, een verhoging van de bloeddruk.

Er zijn veel verkopers van steroïden, maar het is de moeite waard om bij ons te kopen. Hiervoor zijn verschillende goede redenen:

 • prijzen waaronder alleen namaakproducten worden verkocht in Nederland
 • onze medewerkers zijn zelf bezig met bodybuilding. daarom zijn veel medicijnen getest op onze eigen positieve ervaring
 • we bieden een breed scala aan fabrikanten, maar tegelijkertijd werken we alleen met de meest betrouwbare
 • nep – dit is een term die niet met alle wensen in verband kan worden gebracht met onze site, we hebben alleen originele producten
 • levering vindt plaats zonder vertraging, wij werken alleen met betrouwbare vervoerders.